Sekera hultafors

Ručne kovaná sekera ktorá je vyrobená zo špeciálnej uhlíkovej ocele. Je vhodná ako ja pre prácu v lese, alebo ako pomocník pri draní ulovenej zveri. They are so affordable yet they could. HULTAFORS turistická classic 500g HB FY-5.


Hodnotenie produktu:.

Praktická sekera pre vonkajšie použitie, ručne kovaná zo švédskej ocele. Sekera malá univerzální hmotnost 800g H 0SV. Zapoměňte na bězné sekery typu FISKARS - ty má každý. Položek k zobrazení: 14. Na topůrka se používá výhradně dřevo z ořechovce bílého, který roste v Severní Americe e je znám jako Hickory.


Topůrko je po nasazení dále fixováno dřevěným a ocelovým klínkem. Lovecká sekera je určena především pro lovce, myslivce a outdoorové . Ideální na cesty, vejde se do zavazadla, s ochraným celokoženým pouzdrem.

Mírně silnější sekera se středně dlouhou rukojetí pro použití při lovu. Rukojeť ze dřeva Hickory. Každá sekera je dodávána s koženou pochvou.


Délka čepele mm, celková délka 5mm, hmotnost hlavy 8g. Lehčí univerzální sekera vhodná zejména pro odvětvování, odstraňování křovin, přesekávání dřeva menších rozměrů či na různé práce kolem domu a na zahradě. Rádi ji využívají i trampové , protože v ní. Tesařská sekera má rovné, konvexně vybroušené ostří, které proniká do dřeva jako do másla.


Můžete s ní velice dobře otesávat rovné plochy dřeva nebo je podle potřeby vytvářet a zahlazovat jako hoblíkem. Tato sekera se stala neocenitelným pomocníkem tesařů, truhlářů, řezbářů a fandů práce se dřevem, zvláště pak . DPH, € s DPH, € s DPH. Hultafors , typ SNIKAR Klasik.


Vysoká kvalita sekier je. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Vopred ďakujem osádke tohto fóra, že mi ju pomohli vybrať a Janovi, že mi ju nakoniec predal :yees: Včera si ju mohol Helbo a Michal poťažkať, pohladiť, cvične si švihnúť. Kaviareň kde miesto kávy čapujú pivo vrelo.

Hlava kovaná tradiční metodou ze švédské oceli. Má jasně patrnou zakalenou část, kterou lze brousit, aniž by došlo ke snížení odolnosti ostří. Topůrko tvarované z ořechovce bílého – hickory, 800mm dlouhé a napuštěné lněným olejem.


Kožený chránič ostří je dodáván . Ideálny pomocník pre lovcov a poľovníkov, ktorí ju môžu použiť ako na sťahovanie ulovenej zvere, tak na ľahšie práce v lese.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.