Luxusní záložka do knihy

Originální francouzská záložka do knihy či diáře, krásný osobní dárek pro každého. Inspirace Muchou - záložka do knihy stříbrná (MPEMP-14-S). Stříbrná záložka do knihy se střapcem, Stříbrné záložky do.


Luxusní originální záložky do knížky, zlatý tisk, ruční výroba. Stejně jako se dobrá kniha svému čtenáři vryje hluboko do paměti, je i navždy vrytý tajemný citát do záložek značky Kosha. Kolekce Heritage vyjadřuje symbolem psacího brku návrat k půvabu starých, ručně psaných knih.

Originální záložky potěší nadšeného čtenáře, poslouží však i jako stylová záložka do diářů. Internetové knihkupectví Knihy. Luxusní záložka , vyrobená s použitím krystalů Swarovski. Praktická záložka obsahuje základní mluvnické kategorie podstatných jmen (pá číslo, ro životnost), dále vzory a rozdělení podstatných jmen (druhy). Záložka je zdobena šňůrkou.


Tuto stříbrnou záložku je možné orýt vaším textem, vznikne tak krásný osobitý dárek. Rozměr záložky: 31mm x 31mm . Doplněno o modrý střapec. Skvělý design a pevnost záložky.

Cena za 1ks - napíšte mi prosím do poznámky číslo o který přívěsek máte zájem. BARVA KORÁLKŮ:červená, oranžová, růžová, zelená - lístky a květy. Kupte si pro radost tuto exkluzivní záložku , vyrobenou pouze v jednom provedení ! Působivá luxusní záložka do knihy , skvělý dárek pro každého čtenáře.


Náhodná účtenka, stará vizitka či snad ohýbat rohy stránek? Takové zacházení si přeci vaše oblíbená knížka nezaslouží. A přitom stačí tak málo.


Jednoduchá, ale krásně vyvedená kovová záložka ve tvaru srdce či andílka je tím pravým. Právě záložka bude tím prvním, co vám vykouzlí úsměv na tváři při otevření knihy. Ať už čtěte učebnice, anebo dívčí román, nesmíte se přece ztratit, na které straně jste skončily! Délka této efektivní záložky je čtrnáct centimetrů, materiál kov.


Milý dárek rovněž pro kamarádku knihomolku. Potřebujete radu bytového designéra? E-shop s levnou bižuterií a doplňky. Dostupnost Do dnů u vás. Výrobek máme skladem u našeho dodavatele.


Dodáme vám jej nejpozději do pracovních dnů. Naplno se začtete do své oblíbené knihy, když v tom se nedopatřením kniha zavře.

Vy pak musíte složitě listovat stránky a hledat rozečtenou pasáž. Tak s tím je nejvyšší čas učinit přítrž! Pořiďte si tuto stylovou záložku do knihy a vychutnejte si naplno zážitek ze čtení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.