Sedla na motorku

Máme pro vás gelová sedla , komfortní sedla i dvojsedadla určené na motorku. Kožené sedlo na motorku 02. Pokud chcete svůj motocykl předěla na scrambler. Sedla na motorku na motockl přestavba sedlo cafe racer scrambler sedlo.


Takhle já věci nedělám,kdyby jo tak jsem si ani tu motorku nepostavil,protože jsem se přesvědčil že většina lidí kolem úprav motorek jsou nenažraný. Proto taky zjišťuju co se používá za matroš,třeba se to bude někdy hodit i na jiný věci než je sedlo na mašinu .

A pak najednou mi přišla esemeska s fotkou mého hotového sedadla. Ten den mě v práci už nic nebavilo a já se těšil jak si pojedu odpoledne pro tu moji . Používáme materiály nejvyšší. Tato úprava přináší více komfortu pro Vás i spolujezdce (vhodné především na delší cestování, ale i do města).


Kč , Ostrava Prodam Sedlo na Motorku. Prodám rám sedla viz foto 9Kč , Litomyšl Prodám rám sedla viz foto. Cena přední 90- , zadní 50-.


SUZUKI, RMZ45 4Kč , Kladno SUZUKI, RMZ45 . Bohaté zkušenosti máme např.

V případě, že se Vám naše nabídka líbí, kontaktujte nás prostřednictvím poptávkového formuláře. Ukázky hotových moto sedel: sedla na motocykly. Přešití sedla a drobné úpravy (barvy, výšivky, modelace, změkčení, snížení atd.) 4. Vyhřívaná dečka 1ks (velikost pro jednu osobu).


Veškeré materiály jsou k vidění na prodejně motoshopu, barevné odstíny materiálů se mohou trochu lišit od . Hledáte sedla na motorku ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. V MOTOCYKLOVÉM PRŮMYSLU na přání upravujeme tvary ať už se jedná jen o zvýšení, snížení nebo různé složitější zásahy tvarové vložky krom gelových výplní. Sedací části můžeme doplnit materiálem se zvýšenou přilnavostí.


Patříte k těm, kteří si potrpí na pořádný luxus a komfort i na motorce? Právě pro vás jsme připravili nabídku, ve které najdete speciální sedla na motorku , opěrky i montážní sady k nim. Sedla na enduro a motokros motorku v eshopu KTM. Zákazník poskytl vlastní konstrukci.


Flash team obchod s Sedla na enduro a motokros motorku se sortimentem KTM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.