Mycí linka š + m

Za ty peníze v okolí nic lepšího nesežene :) nejvyšší program stojí 13-Kč a to se vyplatí ;) Jen. Pro prokázání vlivu degradace na lak a pro srovnání metod mytí při počtu osmdesáti opakování byly zvoleny dva nejvyužívanější systémy mytí vozidel v ČR : portálová mycí linka a profesionální ruční mytí. Experiment byl prováděn na vozidle Škoda Citigo. Vozidlo sloužilo jako referenční vůz autorizovaného . BENZINA v první řadě provozuje portálové mycí linky vybavené řídící jednotkou, která je schopna kontrolovat rozdílné fáze programů mytí, koordinovat pohyb kartáčů a ovládat řadu dalších doplňujících zařízení.


Díky tomu je mycí linka schopna umýt různé profily vozů a dokonale se přizpůsobit jejich tvaru.

Provádíme čištění interiéru a exteriéru, ruční mytí, rozlešťování laků i čištění koberců. Otevírací doba: Po-Ne :30– 22:00. V případě teploty pod - °C je mycí linka z technických důvodů uzavřena.


Je určený pro komerční provoz s nejvyššími nároky na estetický dojem a kvalitu mytí. Standardně se vyrábí v mycích výškách max. Linka s mycí výškou m je standardně s průjezdnou šířkou 7 . Portálová mycí linka určená na mytí tahačů, návěsů, přívěsů a autobusů.


V Nové mycí lince umyjete i váš dodávkový vůz do výšky až m. Předmytí vozidla, mytí šamponem, horký vosk, mytí kol, vysušení karoserie, vytření dveřních rámů.

TRUCK WASH Litvínov, nová mycí linka TIR, pro kamiony a cisternové soupravy, nákladní vozy, autobusy, mikrobusy a dodávky. TRUCK WASH Litoměřice, nová mycí linka pro kamiony, nákladní vozy, autobusy , cisternové soupravy, mikrobusy a dodávky. Nákladní myčka umožňuje i mytí osobních vozidel. MYCÍ CENTRUM =- Lysá nad Labem - areál STK, tel. OSOBNÍVOZIDLA základní mytí.


OR - SPODNÍ MYTÍ Kč. Myčka s výškou m je postavena na venkovním prostoru (bez zastřešení) s protizámrazovým systémem s celoročním provozem včetně recyklace vody a chemické čistírny odpadních vod. Upozornění: Úprava provozního režimu a rozsahu poskytovaných služeb od 1. Myčka zůstává otevřená a nadále bude poskytovat pouze vnější mytí.


Mycí linka motorových vozidel. Nová provozní doba od 1. Kč, 20- Kč a 50- Kč) na . Osobní auto,dodávka malá. Auto solo,autobus do m. Kč každých dalších započatých minut. SoftCare² Pro – portálová mycí linka.


Mnoho individuálních návrhů. Na stroji mycí linky provádíme pravidelný servis a výměnu mycích kartáčů.

Používáme tu nejkvalitnější chemii dodávanou společností Christ. V ceně mytí je (od programu č. včetně) předmytí wapem a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.