Rádiem řízené hodiny návod

Rádiem řízené nástěnné hodiny - návod k použití. Vložte baterii do prostoru pro baterie na zadní straně přístroje. Hodiny začnou automaticky vyhledávat signál správného času DCF. Vyhledávání radiového signálu DCF a ) automaticky.


Vám za Vaši důvěru a za nákup našich rádiem řízených hodin. Jedná se hodiny , u kterých nemusíte nastavovat čas.

Vložíte do nich pouze baterii a všechno ostatní provedou hodiny automaticky. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Nástěnné ručkové RC HODINY ( řízené radiovým signálem). Pokud je na zadní straně hodin. Mikropočítač umístěný v radiem řízeném časoměrném výrobku během dne několikrát zpracovává.


Mám doma dvoje rádiem řízené hodiny a oboje ukazují špatný čas. Ručičkové analogově ukazovací hodiny řízené radiem skutečně nemají žádné tlačítko. Všeobecná diskuse: Lidi, odborníci , prosím o radu.


Mám rádiem řízené nástěnné hodiny koupené v UK a ony pořád ukazují jen jejich čas, lze to nějak změnit, jak to nastavit na náš čas?

RADIEM ŘÍZENÝ BUDÍK S RUČNÍM OVLÁDÁNÍM. Blahopřejeme k zakoupení nových radiem řízených hodin. Stali jste se vlastníkem hodin, které se nastavují automaticky, hodin, které se ani nezrychlují ani neopožďují a nemusí se nikdy nastavovat!


Vaše radiem řízené hodiny jsou . Jsou sestrojeny pro příjem rádiového signálu, podle kterého na- staví čas automaticky bez nutnosti dalšího řízení. Poté je čas pravidelně synchronizován. Navíc rádiový signál zohledňuje změnu z letního času na zimní a obráceně.


Přečtěte si, prosím, pozorně tento návod k obsluze a . CZ) Návod na ovládání strojku rádiem řízených hodin JVD. Když proběhne navazování spojení DCF úspěšně, ručky se automaticky přesunou do polohy správného času a hodiny začnou jít. Hodinky rádiem řízené mají většinou voltovou lithiovou baterii, protože příjem signálu vyžaduje více energie ze zdroje elektronického strojku.


Proto také, když je slabší baterie, hodinky přestávají chytat signál. Některé značky, jako je např. Junghans, doporučují v návodech , když se hodinky nachází v zóně, kde není . Při zapnutí nebo resetu hodin, bude displej celý displej vteřiny svítit.


Jakmile se rozezní budík, vstupuje se do obecného režimu a zjišťuje se teplota, načítá RCC signál. Pro JJY bude výjezd po minutách. Pro ostatní, to bude vstup nebo výstup po minutách.


DEC: hodinový formát.

Kalendář zobrazen na displeji. Denní budík se vzrůstající intenzitou alarmu. LCD displeje zobrazují venkovní a vnitřní teplotu Hodiny řízené rádiovým signálem pro absulutně přesný čas. Připojte napájecí kabel do elektrické zásuvky. NASTAVENÍ ČASU A BUDÍKU.


Na LCD displeji se rozbliká ikona řízení rádiovým . Online prodej hodinek, hodiny a meteostanice. Nastavení času a alarmu. Je přijímán DCF signál svítí,. Signál přijat úspěšně zmizí,. Indikuje selhání při příjmu signálu.


Hodiny automaticky každý den skenují čas ve 3:hodin. Uložte prosím tento návod na dostupné místo, protože obsahuje praktické pokyny , technicke údaje a bezpečnostní upozornění. Přesné nastavení data a času prostřednictvím rádiem řízených časových signálů.


DCF 77) z časového vysílače ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.