Prostěradla na vysoké matrace

Stačí nám sdělit pouze čisté míry matrace - výšku, šířku a délku. Zakázku zhotovíme během 1-pracovních dní. Máte zájem o atypické prostěradlo? Neváhejte nás kontaktovat na na tel.


Aby dobře sloužilo, musí dobře sedět na matraci , mít příjemný povrch a také krásné a kvalitní barvy. U nás si pohodlně vyberete barvu sladěnou s povlečením , široká nabídka materiálů a rozměrů nabízí řešení téměř pro každou matraci , včetně atypických.

Já mám taky vysoké matrace , z Ikea, prostěradla jsem nakoupila na internetu,už je mají prý i jinde,ale tenkrát je měli jen v Neckermannu a Magnet-Blancheporte. Cena dobrá a kvalitní,vzala jsem máme je roky a pořád pěkné. Prostěradla atypických rozměrů.


Velký výběr různých rozměrů prostěradel na vyšší a vysoké matrace. Jersey prostěradla si zamilujete na první dotek. Lůžkoviny Jersey jsou velmi příjemné, heboučké a nemusí se žehlit, což ocení každá moderní žena. Jsou napínací, takže se prakticky přizpůsobí matraci vysoké až centimetrů.


Pro optimální držení zvolte napínací prostěradlo speciálně určené pro vysoké matrace ! Jednobarevné napínací prostěradlo s vysokými rohy, z flanelu, speciálně pro vysoké matrace.

Pružné a dokonale obepínají rohy. Se zárukou kvality Colombine. Elastické, tvarově stálé prostěradlo s obsahem Aloe Vera, na vysoké matrace , německá výroba, vysoká kvalita, praní - 60°C, zcela bez žehlení. Rozměry jersey prostěradla jsou 90x2na jedno lůžko.


Při výběru povlečení vám zároveň v sekci související zboží navrhneme prostěradlo , které bude s povlečením barevně ladit. Nepropustný froté chránič matrace bílý. Nejširší sortiment kvalitních prostěradel české výroby. Froté, jersey, plátěná a prostěradla z mikrovlákna. Toto prostěradlo má ideální rozměry pro velmi vysoké matrace.


Je vyrobené z žerzeje, který je opravdu příjemný, jemný, poddajný a neobyčejně dobře saje. Toto žerzejové prostěradlo se díky stahovací gumě po celém obvodu jednoduše natáhne na matraci a vždy skvěle sedí, aniž by tvořilo sklady. Barvu si můžete vybrat z ostatních standardních prostěradel v ostatních kategoriích.


Guma po obvodu prostěradla je . Velmi příjemné, hřejivé a pružné froté prostěradlo v modrošedé barvě, které perfektně přilne k matraci a bude vždy krásně vypnuté bez jakýchkoli vlnek. Vysoký roh tohoto moderního prostěradla spolu s volnou napínací gumou všitou do tunýlku umožňuje dokonalé napnutí na všech typech matrací s výškou až cm. Skvěle padnou na každou matraci, díky obsahu elastanu a extra silnému elastickému lemování.


Moderní barvící proces zajišťuje brilatní barvy (až barev) a barevnou stálost po dlouhou dobu. Tou může být super elastické prostěradlo v kvalitě Superstretch nebo prostěradlo vyrobeno na míru.

Proto by měl zákazník kupovat prostěradlo podle rozměrů matrace. Na velmi vysokou matraci. Složení materiálu: česaná bavlna a polyester. Vrchní smyčka je z bavlny.


Polyester v osnově zaručí napínavost prostěradla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.