Multifunkční hrnec concept ck 9090

Při pečení se musí hlídat, aby se nevyvařila voda, protože pak se pokrm připeče. Vcelku dobrý pomocník, asi bych ho doporučila a to hlavně kvůli úspoře, protože tento hrnec toho umí hodně a nemusí člověk kupovat více přístrojů. Je tato recenze užitečná?


Ověřený zákazník Elektro Spáčil. Spotřebič, který umí smažit, vařit, grilovat, dusit, v.

Nebudete potřebovat pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec, parní hrnec ani troubu. Nemáte dostatek prostoru v kuchyňské lince? Nebo jen nechcete používat velké množství různých hrnců na vaření? Již žádné další hrnce, pánve, fritovací hrnce, grily, parní hrnce ani trouby.


Ušetříte místo v kuchyni i peníze. Je skladný, nezabere mnoho místa a snadno ho převezete . Multifunkční hrnec Concept . Topinkovač, sendvičovač, parní hrnec, gril.

Dostupnost na pobočkách. Jedním z řešení je multifunkční hrnec , ve kterém se dá ledacos uvařit a upéct často i za použití páry, která může výrazně vylepšit hotový „výtvor“. Spotrebič, ktorý vie smažiť, variť, grilovať, dusiť, variť v pare, opekať, pripravovať fondue, fritovať, fungovať ako pomalý hrniec a hlavne: upiecť bábovku. Nekupujte, nejprve se podívejte na.


Důvody, proč se rozhodnout právě pro. Zatím jsem zkoušela maso, . Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Mají nespornou výhodu, šetří místo na kuchyňské lince a vaší peněženku.


Koupí multifunkčního hrnce ušetříte své peníze za nákup dalších kuchyňských spotřebičů např. Concept je česká značka, která patří mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů v České republice, na Slovensku a Polsku. Všechny aktivity a úsilí jsou cílené na spokojeného zákazníka, který ocení především silný důraz na vysokou kvalitu, moderní design a rychlý servis. Výrobce: ETA Záruka: roky.


Víceúčelová elektrická pánev ETA umožňuje rychlou . Univerzálnost domácích pomocníku je v dnešní době na spotřebičích . Rozhodně vám ušetří místo, čas i peníze. Nahradí vám totiž hned několik spotřebičů!

Parní, tlakové, zavařovací, multifunkční hrnce a elektrické pánve Concept pořiďte za akční ceny. Nabízíme však ještě víc! Využijte výhodné ceny dopravy či odběru v kamenném obchodě. Kategorie: Elektrické hrnce. Skvěle vám nahradí pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec, parní hrnec či troubu.


Díky tomu ušetříte spoustu míst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.