Potápěčské hodinky citizen

Vyzkoušejte je na vlastní kůži. Tento model je vyroben z ušlechtilé oceli a je . Kč (doručíme do 2.) Tissot PRC 2Automatic T055. Hodinky Tissot PRC 2Automatic T055. Můj výběr (produkty) potápěčské Citizen.


Potápěčské hodinky Citizen.

Sportovní odolné hodinky , vhodé na potápění s dýchacím přístrojem. Mají klasický diver design s jednosměrně otočnou lunetou s jasně vymezeným krokem, šroubovací korunkou, silným luminis. Většinu zboží máme skladem a poskytujeme poradenství v oboru zdarma.


Kvalitu a spolehlivost tohoto systému dokládá i fakt, že je běžně používán i pro pohon profesionálních potápěčských hodinek , které jsou konstruovány vždy jako extrémně odolné a spolehlivé. Stejně jako lidé, kteří je nosí. Hledáte potapěčské hodinky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Nebo snad vaše srdce bije pro potápěčské hodinky s velkými indexy a rafičkami?


Beze všeho, je tady přeci řada HydroConquest!

Pokud tedy uvažujete o luxusním kousku z portfolia Longines, pak se rozhodně zastavte v naší nabídce. Popis: Profesionální potápěčská hodinky. Pouzdro je z prvotřídního materiálu . Přináší aktualizované zpravodajství ze světa hodinářských firem, novinky a zajímavosti.


Společnost Citizen je největší inovátorskou značkou v hodinářském průmyslu. Z velkého průkopnického výčtu jsou to například první hodinky, které odolávaly nárazům a vodě, dále nejtenčí LCD hodinky na světě, první hodinky rozeznávající lidský hlas nebo první profesionální potápěčské hodinky Aqualand s elektronickým . Materiál: nerez ocel , vodotěsnost: 2m , sklo: minerál , pohon: QUARTZ , hloubkoměr: až m. Eco-Drive Našli jste jinde lepší cenu? Kč ( Běžná cena 190Kč) . POTÁPĚČSKÉ HODINKY PROMASTER-CITIZEN. Nabízíme vše od sportovních modelů, přes potápěčskou edici, až po letecké Citizen hodinky z titanu řízené rádiem. Jedná se o potápěčský model s vodotěsností do jednoho tisíce metrů.


Design modelu Sea Force Diver přesně kopíruje styl firmy Wenger, která sází na klasický vzhled a dobrou čitelnost. Jedinečné hodinky určené především pro jachtaře vybavené jachtařským . Jsou tedy jednoznačně určené pro profesionální p. Citizen jako první představil nejtenčí LCD hodinky na světě a první uvedl na trh profesionální potápěčské hodinky s elektronickým hloubkovým senzorem. V nedávné minulosti vsadily hodinky Citizen na nový systém ECO-DRIVE, který je šetrný k životnímu prostředí a zajišťuje napájení hodinek pomocí světla.


Její zakladatelé vybrali název Citizen (angl. občan) tak, aby byl „blízko srdcím lidí na celém světě“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.