Plošné spoje z amatérského radia

Vyrábíme jednostranné a dvojstranné plošné spoje bez prokovů. Pro vstup do E-shopu slouží ikonka peněz s nápisem ceník (druhá zleva). Na některých prohlížečích se nápis ceník nemusí zobrazovat. Po kliknutí se změní levé menu na E-shopové. Pro objednání plošných spojů z Amaterského rádia nebo informace o zakázkové výrobě plošných spojů použijte ikonku DPS (třetí zleva).


Největší deskou byl plošný spoj pro zesilovač TEXAN, který jsem tvořil celé odpoledne (TEXAN slouží dodnes).

Toto byla jedna z mála DPS , kterou jsem překresloval : z Amatérského rádia. Většinu dalších desek jsem . Výroba jednostranných plošných spojov podľa časopisov Amatérske radio , A radio a pod. Výroba plošných spojov podľa vlastných návrhov.


Vlastné návrhy môžu byť v grafických formátoch (bmp, giff, tiff a pod.). Podmienkou pre dobrú tlač predlohy je použitie iba dvoch farieb . Objednávací kód pri objednávke DPS z časopisu: Napr. AR mládeži: Základy elektrotechniky s.

Periférie mikrokontrolérov (54) s. Jednoduchá zapojení pro volný čas s. Profesionální konvertor pro příjem DVBT a DVBTs. Bafang MidDrive Programátor s. Je čas taky otevřít okno do světa techniky, neboť jako umělecko-technicko- zpravodajský zdroj měl Postřeh fungovat. Pokusím přinést užitečné informace, fakta, žádné básničky a srandičky. Bude řeč o symetrickém zdroji stejnosměrného stabilizovaného napětí 2x15V, amatérské výrobě plošného spoje.


To je ale pro valnou většinu amatérských konstrukcí omezení nepodstatné. I ve volně šířené verzi EAGLE vyprodukuje všechny podpůrné soubory pro profesionální výrobu DPS , včetně dat pro CNC vrtačky. Na obrázku jsou příklady návrhu DPS a masky pro výrobu. Jejich vzhled mírně utrpěl změnou . ARBASE online - vyhledávání článků v časopisech A- Radio , Amatérské rádio , KTE.


Původně jsem chtěl tento článek uveřejnit na některý z vánočních svátků, ale moje zdraví mínilo jinak – letošní oba vánoční svátky jsem strávil na lůžku a jen díky laskavé péči mé nastávající jsem se tak brzy zotavil. SMD součástky v pouzdře QFP nebo PLCCaž. CNC vŕtacieho predpisu ku skenovanej predlohe , napríklad z amatérskeho rádia ku dvojstrannej alebo jednostrannej dps , tento proces je individuálny a odvíja sa od počtu otvorov, pre presnú cenu si nechajte zhotoviť cenovú ponuku.


Cena samostatnej výroby: Cena sa odvíja od množstva. Dále nabízíme plošné spoje z Amaterského rádia a zakázkou výrobu plošných spojů. A Radio a Amatérské Radio.

Obsah databáze je pravidelně aktualizován. Specializuji se na tvorbu PCB z nekvalitních podkladů. Z rastrových formátů, scanů, fotografií, nízkého rozlišení, amaterského rádia a samozřejmě z návrhových programů. Jsou základní způsoby amatérské výroby: Ručně: Předpokládám, že již máte návrh DPS hotový.


Pokud použijete návrh z nějakého časopisu (A- Radio ), stačí přiložit pauzovací papír jako předlohu na návrh . Plošné spoje ze stavebnic AR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.