Oprava praček mladá boleslav

Zajišťujeme opravy domácích spotřebičů, jejich pravidelnou údržbu a montáž. Oprava pračky , myčky, elektrické trouby, sušičky a podobné. Nabízím opravy domácích spotřebičů - okres Mladá Boleslav , Mělník a Česká Lípa. Kontaktujte elektroservis Jaroslava Matrase.


Opravíme a zapojíme pračky, myčky, sporáky, varné desky a další. Nabízené služby: Opravny elektrospotřebičů Mladá Boleslav , Opravny praček a myček Mladá Boleslav.

Servis bílé techniky Mladá Boleslav , opravy praček. Pokazila se vám lednice nebo pračka? Jste z Mladé Boleslavi či okolí? Náš obchod Vám nabízí široký sortiment.


Sháníte spolehlivého opraváře? Chcete někoho, na koho se budete moci kdykoliv spolehnout? Firma Václava Štence z Mladé Boleslavi je tady pro Vás. Miroslav Sušír (Dolní Slivno).

Provádíme opravy praček. Zaměřujeme se hlavně na prodej a servis veškerých domácích spotřebičů jako jsou pračky , myčky, sporáky i sušičky. V naší kamenné prodejně naleznete široký sortiment vybraných produktů včetně bíle techniky.


Ověřené informace o firmách z oboru Ledničky, pračky a myčky v okrese Mladá Boleslav a okolí. Pračky, myčky, ledničky, sporáky, mikrovlnky, vysavače, vestavné spotřebiče, kávovary, žehličky. Firma nabízí prodej a opravy praček a akumulačních kamen. Oprava automoatických praček , oprava na místě nebo v opravně s odvozem.


Hledáte opraváře praček a elektrospotřebičů v Praze a okolí ve Středočeském kraji? Máte problém s domácím spotřebičem? Elektroservis Jaroslava Matrase je tu pro vás.


Nakupujte domácí elektrospotřebiče, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky , sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti. Rekonstrukce veškerých vodovodních a kanalizačních rozvodů, koupelen, bytového jádra… aj.


Vnitřní rozvody a kanalizace v novostavbách. Okamžité vyhledání závady nebo netěsnosti a její odstranění. Kompletní vybavení koupelen a kuchyní. Odborné zapojení myček, praček a kuchyní.


Najděte dodavatele pro téma oprava praček.

Zabýváme se prodejem a opravami praček. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Naší hlavní činností je servis a prodej elektrospotřebičů a ručního elektrického nářadí. Dále provádíme montáž vestavěných spotřebičů, ohřívačů vody a akumulačních kamen.


Je po záruce, přestal vám fungovat notebook, mobilní telefon nebo třeba tablet a teď si nevíte rady, co s nefungujícím přístrojem? Klementa 8v Mladé Boleslavi je výdejním místem zboží, objednaného na e-shopu a zároveň nabízí řadu servisních a instalačních služeb. Jezdíme do těchto měst a jejich okolí: Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Čelákovice, Lysá nad Labem, Milovice, Benátky nad Jizerou, Mladá Boleslav , Bělá . Opravy mobilních telefonů a tabletů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.