Odstranění přepravních šroubů

Uvolněte všechny šrouby s klíčem. Volitelné Držte přepravní šroub rukou a vytáhněte jej přes širokou část otvoru. Opakujte postup pro každý přepravní šroub. Vyplňte otvory po šroubech s dodanými kryty.


You have completed the steps.

Nejprve musíte odstranit přepravní aretaci, která zajišťuje, aby se vana pračky při přepravě uvnitř volně nepohybovala. Provedení přepravní aretace. Pokud je v pračce provedena přepravní aretace pomocí aretačních šroubů , zatažením za buben uvolníte distanční trubice, které vypadnou pod pračku. Pro představu jak takový silent blok vypadá si lze představil krátké táhlo, podobné tomu, které brzdí při zavírání dveří kufru většiny modernějších automobilů.


Pračka je vybavena ochrannými přepravními šrouby, které chrání vnitřek pračky před poškozením při dopravě. Odstranění přepravních šroubů. Před použitím pračky musí být přepravní šrouby bezpodmínečně odstraněny.


Po odstranění šroubů zakryjte otvory.

Dobrý den paní Kristýno, problém není v pračce, ale ve špatné instalaci. Při zapojování jste zapomněla odstranit šrouby , které drží buben pračky v zadní části. Jedná se o přepravní jištění. Věřte, že až šrouby odstraníte, . Aretační šroub všeobecně slouží k zafixování něčeho v určité poloze. Nejčastěji se používá k zajištění bubnu při přepravě pračky.


Po usazení na místě , se musí aretační šrouby odstranit. Pokud by tyto aretační šrouby nebyly odstraněny , tak se prádlo v bubnu nemůže srovnat, buben se nevyváží a již při nízkých otáčkách hází celou pračkou! Jsou to nebo šrouby na zadní straně pračky, jimiž je připevněn buben, aby se při přepravě nehýbal. Děkuji mnohokrát, omlouvám se,ale odpovím jako úplný pitomec: žádné aretační šrouby jsme nenašli. Buben se otáčel okamžitě po vybalení pračky, žádné jištění tam nebylo.


Tohle se stává strašně často a dost často tím neodstraněním přepravních blokovacích šroubů lidi zničí novou pračku. Ty instrukce k odstranění těch ochranných prvků bývají v manuálech až úplně na konci, takže i když si ho někdo pečlivě prostuduje, stává se, že až tam nedojde. Je to podle mě chyba výrobce, ne zákazníka. V případě pochybností pračku nepoužívejte.


Zavolejte do servisu nebo svému prodejci.

Obalový materiál (plastové sáčky, polystyrén, apod.) uschovejte mimo dosah dětí - mohl by pro ně být nebezpečný. Poznámka: před přepravou pračky opět namontujte přepravní šrouby a vzpěru podle výše uvedeného postupu v opačném pořadí. Ke správné montáži přepravních šroubů a vzpěry je nutné odstranit horní desku pračky, a to po odpojení pračky od přívodu vody a elektřiny.


Pračku umístěte na pevnou a rovnou. Při odstraňování přepravních šroubů postu- pujte následovně: 1. Do otvorů po šroubech vložte záslepky. Přepravní šrouby dobře uschovejte pro . Připojení přívodní hadice. Funkce ovládacího panelu.


Průvodce výběrem programu. Veškeré obalové a přepravní šrouby je třeba před použitím spotřebiče odstranit. Pokud byste je neodstranili, mohlo by dojít k vážnému poškození spotřebiče. Nakloňte stroj pro sejmutí výztuh obalů. Sejměte výztuhy obalů tak, že zatáhnete za.


Ale v návodu není uvedeno (zakresleno), jak to máme provést, které to jsou? Další dotaz: jak případně vrátit pračku ve denní lhůtě, kam ji dovézt? Bude- li pračka spuštěna s přepravními bezpečnostními šrouby , dojde k jejímu poškození a porušení vaší záruky.


Před prvním použitím pračky musíte odstranit bezpečnostní šrouby. Zapojení vypouštění vody. KAPITOLA 3: TECHNICKÉ ÚDAJE. Volič rychlosti odstředění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.