Nářadí tona ostrava

Sváteční otevírací doba: 23. Přehled nabízených služeb. Ostrava , Moravská Ostrava. Máte problémy s nářadím nebo příslušenstvím Bosch?


Díky naší službě zákazníkům a prodejcům ve vašem okolí rychle najdete pomoc.

Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy , vztahy osob. Prodej, servis a půjčovna ručního elektrického nářadí. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Naše nabídka: nářadí a nástroje na obrábění kovů a dřeva, upínací nářadí , brusivo, měřidla, elektrické ruční nářadí a obráběcí stroje. Otevřeno: dnes do 17:00 . Při dotazech na servis oprav a na objednávky náhradních dílů. Servis elektrického ručního nářadí.

Jsme spolehliví a klienti jsou s námi vždy spokojeni. Kontakty, otvírací doba, akční nabídky, fota, umístění na mapě. Pfer VSM, Sait, Klingspor. See what your friends are saying about Nářadí Tona.


N od obchodů na Zboží. Tona , Knipex, Triumf, Proxon,. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Kč - 1Kč v obchodechPorovnat ceny. Přístup pro prodejce, NE. Sběrný prostředek pro malé spotřebiče: kontejner klecový. Společnost KING TONY TOOLS CO. Všechny výrobky odpovídají, jak evropským normám DIN, tak americkým normám ANSI.


Ruční nářadí při destruktivních zkouškách v krutu standardně překračuje . Naším cílem je co nejvíce Vám usnadnit Vaší práci. Nový internetový obchod Železářství Bobošík s. Nejen v našich prodejnách, ale také na našem novém eshopu naleznete velké množství profesionální techniky pro Vaši dílnu i zahradu.

Adresa a kontaktní informace: NÁŘADÍ TONA , S. Nabízíme velké množství nářádí . Firma se zaměřuje na prodej nářadí. V našem sortimentu najdete kvalitní soupravy nářadí , gola sady , soupravy bitů, soupravy šroubováků, soupravy klíčů, soupravy kleští značek KRAFTWERK, KNIPEX, MAKITA, které slouží pro všestranné využití v různých profesích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.