Lilie z marcipánu postup

POMŮCKY obr 1:hmota,váleček,pestíky,kostice s velkou kuličkou,štětce,barvy gel. Každý,,cípek sevřeme mezi prsty a uděláme , . Květinou můžeš obdarovat a nemusí být jen čerstvá, ale i vymodelovaná z hmoty na dortu. Pokud někomu peču dortík darem, tak nesmí chybět u ženy i květina.


Lilie je také krásná a mnoha barev.

Na vykrojení jsem použila sadu od Wiltonu. Postup je viditelný na obrázcích, myslím že k tomu není potřeba podrobný postup. Ale kdyby ano, ozvěte se. Barvy jsem použila růžovou perleť a zelenou . Návod na jedoduchou Lilii. Hm, taky nad nimi brečím, dělám poprvé.


Udělala jsem krásný okvětní plátky a nechala vytvrdnout. Bohužel při sestavování se mi spodky lístků olámali (dělám bez drátků) a navíc byl květ větší než formovač.

Teď jsem v PC našla uložený postup na lilie , ale bez web odkazu. Princip spočívá ve vytvoření . Nový příspěvek od Haaaja 6. Skládání z papíru pro děti i dospělé na každý den. V podstatě je postup podle obrázků. Vkládám postup na velmi jednoduchou lilii. Videa na tvorbu květin h. See more ideas about Fondant flowers, Sugar flowers and Gum paste flowers.


Felted FlowersNeedle FeltingGardeniasFabric ArtPolymers NeedleworkBouquetFeltFelted Wool. Výroba korálkových květin má dlouhou tradici (první zmínky o tomto řemesle pochází z 15. století) a je úzce spojena s výrobou šperků. Vyrobíme dva takové květy a ze zelených korálků lístků ( postup je stejný jako při výrobě okvětního lístku, jen uděláme tři řady místo čtyř). V tomto videu najdete videonávod jak si vyrobíte umělý tulipán z nylonu. Budete potrebovat: měděný drát, silonky různých barev, zelený drát, a kombinačky na drát.


Jinak použití potravinářských barev co jsou v tom sáčku, tak ty se neředí, dávají se přímo do toho marcipánu , postup výroby najdeš v tom odkazu na . Czekają tak do lata, aż wreszcie zupełnie o nim zapominają. Obaj stwierdzają, że podoba im się bratowa, więc decydują się pójść do niej, żeby dokonała wyboru, którego chce poślubić. Kobieta ponownie udała się do mędrca - ten doradził, aby kandydaci w dzień ślubu przynieśli wianek.

Oba wianki miały wplecione lilie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.