Barmanský kurz online

Moderní barmanská škola se sídlem v Praze. Je vyučován profesionálním lektorem. Pokud jste ještě neabsolvovali žádný barmanský kurz , vyberte si některý ze základních.


Pokud si jako základní kurz vyberete Euro kurz, můžete se rovnou zapsat i na některý z navazujících pokročilých kurzů. Praze Pro zájemce o komfortní kurz přímo za profesionálním barovým pultem v Praze. Zabezpečujeme individuálny prístup ku každému účastníkovi.

Na kurz nie je potrebné si nič špeciálne nosiť, písacie potreby a manuál dostane každý účastník. Pripravili sme pre vás moderný barmanský kurz , ktorý vás pripraví na prácu za barovým pultom. Rekvalifikační a specializační barmanský kurz. Intenzivní barmanský kurz , který Vás připraví za bar a vybaví Vás praxí a znalostmi, bez kterých se neobejdete. Efektivně Vás naučíme vše.


Vyberte si libovolný kurz z aktuální nabídky, zaplaťte ho online a my vám vystavíme dárkový poukaz. Naše škola má již let zastoupení v České barmanské asociaci, a proto tyto barmanské kurzy pořádáme již bez přestávky let. Absolventi základního barmanského kurzu získají mezinárodní certifikát, .

Modrý delfín za vítězství v hodnocení oddílů. Kč a je nutné ji uhradit nejpozději do 12. Na některé barmanské kurzy nabízejí barmanské školy, barmanské akademie a barmanské agentury slevu. K dispozici jsou výhodné ceny na poslední místa v kurzech barmanských nebo first minute slevy či slevy na místa v již zahájených kurzech. Mrkněte na recenze barmanských kurzů , uvidíte, jaké má barmanský kurz.


Základní barmanský kurz. V tomto kurzu Vás naučíme úplným základům práce za barovým pultem. Dnes ušetríte 7€ vďaka zľave.


GOODWILL - vyšší odborná škola pořádala barmanský kurz s vyhlášeným šéfem 1. Jak to studentům šlo, se můžete přesvědčit na fotkách níže a . Profesionální barmanský kurz je určen pro všechny. Mimo barmanské kurzy zpestří Váš večírek naše barmanská show. Barmanské kurzy pro zájemce o práci barmana a studenty.


Každým rokem nabízí naše škola žákům 2. Již několik let spolupracujeme s brněnským vzdělávacím střediskem NcM paní PhDr. Celý týden se účastníci kurzu učí připravovat nealkoholické a alkoholické drinky. ZÁKLADNÍ BARMANSKÝ KURZ - kurz zaměřený na nápojovou gastronomii - určen pro všechny, kteří milují koktejly a nejen je a chtějí se zdokonalit.

Na Súkromnej hotelovej akadémii a Súkromnej strednej odbornej škole SD Jednota v Šamoríne prebehol v dňoch 27. Počas týždenného kurzu žiaci získali množstvo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.