Zrcadlo na míru

Naše společnost TM SKLO Praha se zabývá výrobou a montáží zrcadel. Vybrat si můžete jakýkoliv tvar a rozměr, my Vám dodáme zrcadlo na míru. Zajišťujeme montáž a lepení zrcadel přímo u . Zrcadla vyrábíme zpravidla na míru.


V nabídce naleznete zrcadlo se skleněnou poličkou. V neposlední řadě vyrábíme moderní zrcadla s osvětlením.

Našim zákazníkům vypískujeme do zrcadla logo firmy, kosmetického salónu, designového studia nebo nabízíme dekorační pískování ornamentů. Vše spolehlivě a za dobrou cenu. Nevybrali jste z naší standardní nabídky zrcadel, potřebujete atypický rozměr zrcadla či zrcadlové skříňky? I takové požadavky umíme uspokojit, využijte náš plánovač nábytku na míru.


Při konfiguraci rozměrů nového zrcadla můžete zcela popustit uzdu své fantazii. Rozměry jsou jen na vás. Naše firma Sklenářství Praha Tomáš Klapka nabízí výrobu zrcadel na míru.


V kombinaci s vhodným osvětlením prostor výrazně zvětší a prosvětlí.

Chcete opticky zvětšit interiér? Vyrobíme Vám zrcadlo podle Vašich . Rádi byste nějakou místnost i prosvětlili? Tuhle práci za vás udělají vhodně zvolená a příp. Moderní bydlení se dnes neobejde bez takových prvků, jako jsou právě zrcadla. Pro zrcadlo je v interiéru obvykle vyhrazeno nějaké místo, které však málokdy odpovídá . Koupelnové, předsíňové, k nalepení na dveře vestavěných skříní, nebo do ložnice :).


Dokážeme zhotovit širokou škálu tvarů a rozměrů, které je možné na přání doplnit také o LED osvětlení. Potřebujete zasklít okno, dveře nebo výlohu? Poptáváte zrcadlo na míru do koupelny nebo přes celou stěnu?


Jsme na trhu více než let. Pravidelně se školíme a vzděláváme. Poradíme vám jaké sklo použít. Sklo nebo zrcadlo pro vás uřízneme, upravíme na míru, přivezeme a provedeme správnou a precizní montáž. Pokud požadujete zrcadlo šité na míru , nabízíme Vám možnosti: A) můžete přejít do sekce POPTÁVKA v záhlaví webu B) můžete pokračovat v této.


Provánádíme kompletní montáž zrcadla na míru , koupenová zrcadla, zrcadla na zeď. Tato zrcadla jsou vhodná pro celoplošné lepení na stěny v posilovnách, tělocvičnách, a ve zdravotnických zařízeních. Nabízíme zpracování skel o tloušťce až mm na zakázku.

Skla se nejdříve zahřenou na vysokou teplotu, potom se ochladí nebo se ochladí pomaleji, ale v obou případech řízenou rychlostí. Navrhneme a zhotovíme Vám originální zrcadlo na míru do Vašeho interiéru. Z dřevěných profilů zobrazených v této kategorii Vám vyrobíme zrcadlo na míru podle Vašich požadavků. Osazení zrcadlového rámu zrcadlem s fazetou šíře 20mm je možné. WENGE zrcadlo s poličkou na míru 90xcm.


Díky odkládací polici pod zrcadlem vám vznikne nové odkládací místo. Police je hluboká cm. Osvětlené zrcadlo na zakázku. Zde můžete nezávazně poptat zrcadlo na zakázku. Vyberte si požadovaný design (LINE, SQUARE, VERTICALE F, BORDURE H apod.) Vyberte si . Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí.


Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Jsou vhodná k nalepení nebo zavěšení do koupelny, chodby nebo jinde v interiérech. Najděte dodavatele pro téma zrcadlo na míru. Obvyklá šíře fazety bývá až mm.


Uřízneme vám zrcadlo na míru , které pasuje do vaší koupelny i předsíně, kanceláře i fitka. Interierové zrcadlo podsvícené LED 80x140cm LDENVER. Dodáváme zrcadla všech tvarů – kulatá, oválná, hranatá. Dopravné: jelikož se jedná o nestandartní a nadrozměrnou zásilku, účtujeme dopravné za paletovou přepravu 39- Kč ve standardu je zrcadlo vyráběno s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.