Zabijačková kotlina

Smaltovaná kotlina na zabíjačku - l. Ku smaltovanej kotline je možnosť dokúpiť aj PARÁK. Možnosť dokúpiť aj drôtený kôš do kotliny na varenie jaterníc. Zabíjačková nerezová kotlina cm. Najlacnejšie zabíjačkové kotliny a kotlíky na Slovensku.


KOTLINY A KOTLE ZABÍJAČKOVÉ.

Kotlinová súprava je vhodná . Kotel zabíjačkový smaltovaný l do kotliny. Farba: základna čierna farba. Upozornenie: Základná farba na kovovej kotline (paráku), kovovom ohnisku slúži iba ako ochrana pri prenose. Zabijačková kotlová souprava obsahuje: kotel, kotlinu, vařečku, pokličku. UPOZORNĚNÍ: Souprava neobsahuje kouřovod (komín)!


Materiál: smaltový ocelový plech Čiš. Inzeráty zabijackova kotlina.

Bezplatná inzercia, zabijackova kotlina predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Ponúkam na predaj L kotlinu so zabíjačkovou súpravou na varenie.


Použitá max 2x Kotol neposielam iba osobný odber po telefonickej dohode. Označiť zlý inzerát Chybnú kategóriu Ohodnotiť užívateľa. Kvalitná hrubostenná nerezová kotlina pod zabíjačkové kotle. Popis produktu: kotel l,poklice, kotlina a kouřovod - VŠE SMALTOVANÉ Informace: - vyrobená z ocele - má.


Určené pre kotlíky l, dodávané bez dymovodu. Kotel na zabíjačku smaltovaný s madly 5l Doplňkové. L (souprava na zabíjačku kotlina bez kouřovodu a kotel s madly a poklicí).


Kvalitnú hrubostennú nerezovú kotlinu (hrúbka: mm). Priemer kotliny : cm. Spríjemnite si pobyt v záhrade, na chate a kdekoľvek inde pri varení vonku. Zobrazit telefon: Zlín 2. Kotlíkový gulášový set Easy party obsahuje: kovovú kotlinu, smaltovaný kotlík.


Nerezová kotlina pod zabijačkové kotle cm. Tloušťka kotliny je mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.