Půjčovna chlazení na pivo ostrava

Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem chladícího zařízení na čepování sudového piva , sudové Kofoly a jiných sudových nápojů. Naše výčepní zařízení jsou opatřena . Pronájem a zapůjčení pivního chlazení. Potřebujete si zajistit půjčení pivního chlazení na vaši společenskou, či sportovní akci ? Pak jste na správném místě ! Zajišťujeme půjčování, pronájem chlazení na pivo.

Ke každému chlazení dodáme potřebný narážeč, dle typu pivovaru. Vysoký chladící výkon 30–l za hodinu Chlazení na pivo Lindr PYGMY K profi využívá moderní kompresorovou chladící jednotku Je vyrobené z nerezové oceli, která výrazně prodlužuje jeho životnost Použité materiály navíc splňují nejvyšší požadavky hygienických norem Součástí . Půjčovna výčepních zařízení Ostrava a okolí. Nová nabídka – pivo z pivovárku Nachmelená Opice. Započali jsme spolupráci s minipivovárkem Nachmelená Opice. Jedná se o další krásný počin, jak nabídnout českému lidu něco jiného než velkými kolosy masově nabízená europiva.


Ochutnejte,stojí to za to. Provozona AD pivní CASH and CARRY Ostrava -Svinov. Načepujte si v těchto horkých dnech osvěžující studené pivo !

Krušovice-Krušovice, Litoměřice-Kalich, Litovel-Litovel, Opava-Zlatovar, Ostrava -Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník, Přerov pivovar Zubr-Zubr, . Ať už se chystáte pořádat party pro své kamarády, oslavujete nějaké výročí či jste prostě milovník piva a chcete si ho užít v… Praha-Kunratice. Chladící a výčepní zařízení. Moderní kompresorová chladící jednotka Lindr využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou náročnost a výborně vychlazené pivo (již po 2-min. od zapnutí výčepního zařízení). Kompletní konstrukce pivního chlazení i šnek jsou zhotoveny z nerezové oceli a vše splňuje. Specializovaný na pivní chlazení , chlazení na pivo a výčepní zařízení značky LINDR.


Pořádáte grilovačku a rádi byste měli na zahradě chlazené točené pivo ? Rozvážíme 3dní v roce a postaráme se o každou vaši akci. Ať už chcete menší soudek pro sebe a své kamarády nebo potřebujete zahnat žízeň všem hostům na venkovní svatbě. Provozujeme půjčovnu vybavení pro různé společenské akce. Půjčujeme a prodáváme výčepní zařízení a párty stany. APOMA, veřejná obchodní společnost.


Frostova 34 Praha, Petrovice. Prodáváme kompletní sortiment výčepní techniky a výčepní zařízení na pivo a víno, technické plyny i bazarové zboží. Provádíme sanitace, repase a opravy.


Výčepní zařízení, chlazení na pivo , pivní chlazení za výhodnou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.