Zavírač konzerv plechovek

Zavírání plechovek na zavařování Plechovku s víčkem vložíme na talíř č. Tato nabídka od prodejce Macanabyla archivována dne 12. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Zavírač konzerv - plechovek - inzerce, prodám Prodám mechanický zavírač konzerv se zařízením na ořezávání již použitých plechovek. Zařízení je v dobrém stavu, plně funkční.


Bez daně: Kč S daní: 1Kč Již od 1Kč.

Zavírací stroj - manuální (ruční) na plechovky s ručním přepínáním uzavíracích kladek. Inzerce, bazar, profit, prodej Pro hledané strojek na konzervy nalezeny výsledky: Strojek na konzervy, Chrudim - Xinzerce. Prodám strojek na uzavírání konzerv včetně ořezu, plus plechovky s víčkama cca 1ks tel. Je to dost makačka a co pokus, to víčko.


Ruční zavírač konzerv a plechovek , Český výrobce . Až to bude ty dva pochody v pořádku. Pokud máte stroj pouze na stole, tak asi nohou na to nedosáhnete. Musíte si poradit rukama, nebo . Zavařování, teploměry, demižony,zátky.

Domací vepřová konzerva - (Home-canned meats) - videorecept - Duration: 3:01. Jak přežít v domácnosti. Prodám použitý ruční uzavírač standardních plechových konzerv , průměr víčka 1mm výška 1mm. Klíčová slova: konzervace, konzerva , polokonzerva, termosterilace, maso, zelenina. Po naplnění plechovky dochází co možná nejdříve k uzavření, proto jsou zavírací stroje obvykle spojeny s . Domácímu konzervování masa je nutné věnovat náležitou péči.


Trvanlivost, která je u konzerv požadována, je zde. Hbitě vylomí víko, vytahuje na světlo stříbrnou plechovku. Není na ní žádné označení. Olšan hledápo kapsách zavírací nůž. Jürgen vylovízbedny další konzervu.


Pak přiloží Olšanův otvírákk plechu, stiskne jej palcem. Ostrý hrotprojede kovem jako pomásle. Zdravím pánové,ten strojek na zavírání plechovek mám doma. Už ho nepotřebuji, kdyby někdo chtěl tak ho prodám.


Má to i zkracovací nože, plechovky jdou použít vícekrát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.