Plastové záslepky jeklů

Nabízíme vám plastové žebrované zátky s erodovaným povrchem do čtvercových profilů. Snadná montáž, bezpečné upevnění, vše na skladě a expedice po celém Česku! Lamelové zátky do jeklů pro stoly, židle, regály apod.


S okrajem překrývajícím jednu stranu jeklu. Použití pro nábytek, stroje a zařízení s.

V našem eshopu zaslepky. Vícecestné spojky pro čtvercové a kruhové profily, spojky profilů. Prodej plastových záslepek, plastové krytky, plastové zátky a další sortiment.


DS Technik, výprodej,krytky jeklů a trubek, plastová a kovová víčka plastové zátky profilů. Plastové komponenty, prodej po celé ČR. Zátky do jeklů a trubek.


Velkoobchodní spolupráce. Odebíráte větší množství ?

Oválné a kónické návleky, kolečka s maticí nebo šroubem (stavitelné nožičky). Vyrobeno z polyetylénu (LDPE) v černém provedení. Záslepky plastové do profilů. Potřebujete zaslepit kruhové, obdélníkové a čtvercové otvory, potom můžete použít záslepky pro trubky a jekly.


Hledáte vhodné ochranné prvky pro své výrobky? Kovové a plastové záslepky a čepičky. Naše společnost vyrábí a dodává plastové krytky a plastové záslepky v široké paletě použití. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


V ponuke nájdete záslepky na štvorcové i obdĺžnikové profily, na trubky v metrických i palcových rozmeroch. Torx, konfirmat, dřevěné záslepky otvorů (buk, borovice, dub), průměry krytek a záslepek: 8mm, 10mm. Vložka se závitem mosazná. Kruhové základny s upevňovací konzolou ke kloubovým nožkám, plastové.


Garantujeme nejnižší cenu na trhu. Pokud nakupujete díly které najdete na této stránce od někoho jiného tak je pravděpodobně vždy nakupujete za více peněz. EXMPřestavitelná klička, páčka, matice. Barvení je možné stejně jako u kovových krytek.


Výhodou je odolnost proti mrazu a korozi.

Není nutná další povrchová úprava. Lze ji nasadit na již pozinkovaný a . Barevná stálost, příznivé ceny, rychlé dodání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.