Výčepní zařízení na sudová vína

Zvolit můžete výčep jednoduchý nerezový, vhodný do velkých vinoték či restaurací a také do moderního interiéru, anebo „ soudek“, který je sice menší, ale skvěle zapadne do interiéru srubu, tradiční dřevěnice, . Výčepní zařízení a technika pro čepování vína , piva i dálších nápojů. Nápojové chlazení a vinotéky pro profesionální i domácí využití. Bezkonkurenční cena výčepního kompletu na víno.


Optimální řešení pro čepovaná vínaz BAG IN BOXU Jen poslední měsíce zbývají do platnosti nového vinařského zákona.

Díky technologii Bag-in-Box. Věnujeme maximální pozornost výběru kvalitních českých i světových červených a bílých vín a sektů. Pronájem stáčecích zařízení , výčepní plyny, stáčená a láhvová vína, sanitace a další sortiment pro vybavení vinoték. Namontujeme vám výčepní zařízení ZDARMA do hodin.


Vyrábíme, prodáváme, projektujeme průmyslové chlazení, chladicí a mrazicí zařízení , boxy, výčepní a nápojovou techniku, výčepy, sodobary, postmixy, průtokové. Prodáváme víno , pivo sudové , lahvové, alkoholické i nealkoholické nápoje, sudové limonády, výčepní plyny, generátory dusíku, lahůdky, maso na gril. Kvalitní sudová vína včetně montáže výčepního zařízení.

Jsme spolehlivý dodavatel sudového vína pro vaši vinotéku nebo restauraci. Nakupujte za dobrou cenu skvělá vína, za kterými se vaši zákazníci budou spokojeně vracet. Nabízíme : zaručenou vysokou kvalitu sudových vín , přijatelnou cenu, široký výběr: na odrůd . Stáčení sudového vína z BAG IN BOXU. Na základě zákona o prodeji sudového vína, který začne platit od 1. Nemusíte složitě investovat do nákladného výčepního zařízení , my vám je nejenže zdarma zapůjčíme, ale postaráme se také o jeho profesionální montáž. Dodáváme moravská sudová vína - jako maloobchodní prodej či jako dodávku do restaurací a firem.


Moravská sudová vína máme k dispozici ve stálé nabídce sortimentu s dodávkou po celé ČR. Zapůjčení výčepního zařízení. Například na sudová vína - výčepní zařízení Cobra se čtyřmi výčepní kohouty nebo výčepní zařízení umístěné na stěnu (elipsovité čelo sudu s dřevořezbou) se čtyřmi výčepními kohouty, chlazení, narážeče na nerez sudy, dřevěné stojany na lahvová vína, degustační sklenice s logem firmy. Po dohodě lze na sklenice použít i . MONTUJEME VÝČEPNÍ ZAŘÍZENÍ NA SUDOVÁ VÍNA OD AŽ PO DRUHŮ!


ROZVOZ VÍN PO ČR ZDARMA! NEMÁME STANOVENÉ MINIMÁLNÍ MĚSÍČNÍ LIMITY! K odběru dodáme zdarma i moderní výčepní zařízení , nainstalujeme a odzkoušíme.


Nabízíme zaručenou vysokou kvalitu, dobrou cenu a široký výběr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.