Sifon pračka sušička

Kondenzační sušičky nic takového nepotřebují - jednoduše se napojí na potrubí nebo sifon stejně jako pračka. K připojení pračky a sušičky na jeden odpad. HL koleno s připojením na hadici – 13mm - pro odvod kondenzátu sušička , vaničkové sifony a… 11- Kč 7- Kč. Dobry den, pracka a susicka electrolux budou stat na sobe a rada bych je obe pripojila do jednoho odpadu.


Bylo by mozne pouzit na nej slucovac odpadu se zpetnou klapkou? Stavajici prackovy odpad ma .

Tuto hadičku potřebuji napojit na pračkový sifon , na který je již napojena pračka. Pokud je tedy sušička vysoko, což předpokládám, protože jinak to z té hadičky do sifonu nepoteče. Mezikusy pračka - sušička.


Máte vybrané filtry: sifon pracky. A potom mozete do jedneho odpadu pripojit aj pracku aj susicku a presne to pasuje na hadice. V jaké výšce musí být umístěn pračkový sifon pro bezpečný odtok vody?


Dokonce mám pocit, že sifon , který je ve zdi obsahuje kuličku, jejíž odpor musí pračka překonat). Dneska i sušička žene kondenzát čerpadlem, takže může hrozit i opačný problém - voda v pračce.

Je určena pro současné připojení dvou spotřebičů s vypouštěním vody ( pračka , myčka nádobí, sušička prádla, odvod kondenzátu). Příslušenství k pračkám, myčkám a sušičkám na DATART. Ty nejlepší příslušenství k pračkám, myčkám a sušičkám nakupujte online u odborníků a. Dobrý den, tato sušička může být napojena na odpadový sifon , stejně jako pračka. Jak ale napojit tenkou hadici pro odtok vody na sifon ? Existuje nějaký dvojitý sifon pro pračku a sušičku? Mám tuto sušičku v setu s pračkou.


Ale i tak: co když nevíte, jaké a kolik spotřebičů bude koncovým uživatelem použito? Teoreticky by se pračka a sušička měla do zárubní vejít, ale může se stát, že v některých místech se rozměr zárubní zužuje. V takovém případě je možné si zavolat servisního technika, který pračku rozmontuje a po umístění zase smontuje. Tuto službu si zákazník hradí sám. Podrobné informace na tel.


Případně bych se chtěla zeptat, jaký sifon je k sušičce nejvhodnější? Sadu pro odtok kondenzátu mám. Za rady předem moc děkuji. Sušička AEG - jakou máte? Pračka LG a jaká sušička ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.