Rohlík se slaninou a sýrem recept

Domácí rohlíky se slaninou a sýrem. POSTUP PŘÍPRAVY Z vlažného mléka,druždí,cukru a lžíce mouky uděláme kvásek který necháme . Nalijeme kvásek do směsi a vypracujeme hladké těsto. Placku rozkrájíme na částí (jako pizzu). Každý dílek potřeme kořením a smotáme do tvaru rohlíku.


Na každý rohlík položíme slaninu a sýr.

Anglické rohlíky upečeme v předehřáté troubě . Pokud jedete s dětmi do velkých supermarketů, vždy se zastavíte u pečivu se slaninou a sýrem ? A proto jsem se rozhodla upéct rohlíky i doma. Jsou měkkoučké a chutné, my je milujeme! Recept na tyhle rohlíky myslím pilovala celá food-blogo komunita. Z těsta si udělám 6-kusů, nechám odležet minut, zamotám jako bagetku, trochu potřu rozšmrdlaným vajíčkem a pokladu plátky slaniny a sýra , se slaninou a. Rozpálím troubu na plnej kotel a nechám rohlíky kynout asi půl hodiny.


Na dno formy domácí pekárny nalijeme mléko nebo vodu a přidejte změklou Heru. Hladinu pokryjte moukou.

Do jednoho rohu formy dejte cukr, do prostřed sůl. Uprostřed moučné vrstvy utvoříme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Pekárnu zapneme na program těsto.


Po ukončení programu vyrobíme rohlíky. Postup přípravy receptu. K omládku přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto, které necháme vykynout.


Soli dáme do těsta méně, rohlíky jsou dosoleny použitým grilovacím kořením a také slanina a sýr přidají na slané chuti. Vykynuté těsto prohněteme, rozdělíme na 8-kousků, z každého uděláme bulku . Na potření smíchat: olivový olej: grilovací koření. Ingredience: 5g hladké mouky. Návod: Z vlažného mléka , droždí, cukru a lžíce mouky uděláme kvásek, který necháme kynout.


Každý bochánek se dál rozdělí na kousky a vyválí se rulky na které je možné položit slaninu , sýr , salám. Houstičky vložíme na plech vyložený pečicím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a dáme do trubky. Já mám elektrickou a pekla jsem je minut. Přemýšlite, co připravit na snídani nebo svačinu? Zkuste domácí anglické rohlíky.


Vůně pečené slaniny a sýra vytáhne z postele kohokoliv. Malinko jsem musela dolít vody, těsto bylo tužší, ale jinak bezvadný! Tento recept je můj nejoblíbenější,dělám pravidelně rohlíky ,plněné sýrem ,dnes sýr na vrchu,dělám je s žitnou celozrnou moukou,jsou měkoučké a .

Pekla jsem dle receptu a jsou výborné. Plnila jsem sýrem a angl. Prostě nemají žádnou chybu. Jednoduchý recept na anglické rohlíky. Bezlepková varianta je krásně nadýchaná, velmi dobrá a pečivo vydrží dlouho čerstvé.


Na obrázku je právě bezlepková varianta. Dále: 2g vody g oleje rovné lžičky soli g hladké mouky 3g pšeničné chlebové mouky. Trojúhelníky stočíme od širší části k tenčí a klademe na vymazaný plech. Rohlíky můžeme potřít vajíčkem a navrch dát ještě trochu sýra pro chuť.


Pečeme asi minut v plynové troubě při teplotě asi 200 . Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Rohlik s anglickou slaninou receptů z čech i ze světa. Celsia, kde necháme zapéct po dobu asi až 40minut. Podáváme například s bramborovou kaší.


Stáhnout recept jako PDF.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.