Makronky masterchef

Unsubscribe from Jiri Borovy. Když v Masterchef Česko vystoupila Iveta Fabešová a řekla, že bude ukazovat, jak připravuje makronky , které prodává ve své cukrárně v Praze, mé srdce zaplesalo radostí a volume šlo prudce nahoru. Rozkošný francouzský dezert vás krok za krokem naučí cukrářka Zuzana Dvořáková.


Tak má vypadat dokonale připravená makronka. Základ tvoří sice jen tři suroviny, jejich příprava je ale výzvou i pro zkušené cukráře.

I druhá sezóna Masterchef CZ je plná chyb. Druhá řada MasterChef Česko je již v plném proudu, takže dnes ve 20:na TV Nova čeká zbývající soutěžící oříšek v podobě tajemného boxu. Tentokrát však nebudou boxy před jednotlivými soutěžícími, ale přímo před porotci MasterChefa.


Soutěžící se budou muset rozhodnout, před kterého z porotců . Pro deset nejlepších amatérských kuchařů bude tento týden v MasterChef kuchyni velmi sladký. Fantastické jídlo jako variace na dané téma. A Zátěžový test znamená připravit skvělý dezert podle zadání špičkové české cukrářky.


Macaroons makronky francouzská specialita.

Po nanesení hmoty na plech jsem s plechem asi. Ha, kam se na mě hrabou z Masterchef. Udělat makronku tak, aby měla krásnou barvu, byla křupavá a uvnitř jemná a krémová není hračka.


U kterého se utvoří nejdelší zástup a stane se tak nejoblíbenějším porotcem? Na soutěžící, kteří však v této disciplíně neobstojí, čeká zatěžkávací test. Ten ale nebude zrovna jednoduchý!


Jejich úkolem bude připravit naprosto dokonalé makronky ! Svůj život rozdělíte na období před ochutnáním makronek a po něm, tvrdí cukrářka Iveta Fabešová, která je tímto francouzským cukrovím naprosto okouzlená. Za hřích makronky opravdu stojí, takže proč jimi neoslnit rovnou na Vánoce. Vlastně jsem je původně vůbec nechtěla dělat, v časopise mě nijak nezaujaly. Ale zaujaly mě jako úkol v MasterChef. Když jsem viděla, jak tam s tím soutěžící zápasí, dostala jsem chuť to zkusit.


První postřeh - nedělejte je podle receptu z pečených dobrot. Jestli se Vám podle něj povedou, tak opravdu . Originál makronky - Masterchef. Každý súťažiaci napiekol iné.

Makronky - originál recept. Cukrárske farbivo podľa potreby. Postup: Predhrejte rúru na 1°C. Jak si poradit s vnitřnostmi? Inspirujte se recepty šéfkuchařů i soutěží MasterChef.


Robili ich v Masterchefovi, malokomu sa podarili. Viem, ze do nich pridavali aj potravinarske farbivo a ich vytvory boli modre, ruzove, zelene. Niektorí urobili naozaj pekne leskle makronky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.