Lednice indesit nahradni dily

Ariston, 4x 2mm, Čelo šuplíku do mrazničky ARISTON EBL20321V, Čelo šuplíku do mrazničky Ariston SBM1822VFRHA, Čelo šuplíku mrazáku do lednice Indesit BAAAN1 BAAAN1 BAN18G, Čelo šuplíku mrazáku do lednice Indesit BAAAN1 BAAAN1 BIAA1 Čelo . Náhradní police dveří na lednice a mrazáky Indesit. Dále dodáváme náhradní díly na ledničky jako jsou madla, držadla, police, držáky nebo termostaty. Dodáváme náhradní díly na ledničky. Hadice násypka-buben pro pračky INDESIT - 1143007 Hadice násypka- buben pro pračky INDESIT - 114300712. ARISTON CM01xe, INDESIT BAN13NF magnetické těsnění dveří mrazáku 5x 7mm.


Magnetické těsnění 5x 7mm je náhradní díl dveří mrazáku kombinované chladničky ARISTON typ CM01xe. E-shop nabízející bílé zboží, chladničky, mrazničky, pračky, sušičky, myčky, sporáky, varné desky, trouby, mikrovlnné trouby, odsavače par, bojlery a malé spotřebiče pro domácnost. Omezovač dveří chladničky(pravý) ARISTON/ INDESIT (1ks) nostar. DOOR STOP BUSH RH WHITE . Blokování dveří do pračky INDESIT Blokování dveří do pračky Ariston, Indesit C000851Blokování dveří do pračky Ariston, Indesit se svorkovnicí Blokování dveří do pračky Ariston, Indesit ZV4PBlokování dveří do pračky Indesit Blokování dveří do pračky Indesit Blokování dveří do pračky Indesit Blokování dveří do . DVEŘE MRAZNIČKY ( levé spodní ) AMERICKÉ LEDNICE BEKO , BLOMBERG ( 2012-20).


DVEŘE MAJÍ MALÉ PROMÁČKLINY NA PŘEDNÍ STRANĚ ( VIZ FOTOGRAFIE ). JINAK JSOU DVEŘE VE 1 STAVU - NIKDE NENÍ ŽÁDNÝ SEBEMENŠÍ ŠKRÁBANEČEK. Chladnička kombinovaná Indesit BEAA P Graffiti bílá. Prodám let starou lednici Indesit BEAA P Graffiti bílá na náhradní díly. Lednice není zapojena již roky.


V případě zájmu volejte nebo pište.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.