Koupelny ptáček jinočany

Série keramiky CONCEPT 1Vám představujeme program, který je díky svému flexibilnímu designu schopen vyhovět nejrůznějším stylům - můžete volit mezi oblými nebo hranatými liniemi přesně podle Vašich požadavků. Dobrá sanitární keramika však má vynikat nejen ve své estetické formě, ale musí také především. Největší odborný velkoobchod v oblasti topení , plyn, voda, inženýrské sítě, sanita.


Centrála Brno - Modřice, Centrála Praha - Jinočany. Nabízíme celorepublikové pokrytí, velkoobchodní pobočky s kompletním sortimentem TZB, samoobslužné prodejny pro rychlý nákup a specializovaná studia koupelen se vzorovými koupelnovými kójemi. Velkoobchodní a maloobchodní prodej topenářské techniky, sanitárního vybavení a inženýrských sítí.

Nabízíme kotle, krby, kamna, ohřívače, radiátory, zásobníky, podlahové topení a vybavení koupelen. Technické poradenství pro topné systémy, větrání (rekuperace), tepelná čerpadla a soláry. PTÁČEK -VELKOOBCHOD , a. Asociace odborných velkoobchodů a přidruženým členem Asociace montážních firem. Provoz koupelnového studia.


Prodej vybavení, koupelnového nábytku, van, sprchových koutů, vodovodních baterií, sanitární keramiky, armatur, vytápění a. Pomozte nám prodávat luxusní koupelny v Čestlicích! Datum vystavenípřidáno včera. Specialista nákupu pro centrálu Jinočany.

SanSwiss – to jsou kvalitní sprchové kouty a sprchové vaničky, které v sobě kombinují skvělý design, maximální komfort a bezpečnost. Seznamte se s naší nabídkou. LÍDREM na trhu v oboru topení, voda, plyn, inženýrské sítě a koupelny s 25-letou tradicí. Disponujeme širokou sítí poboček v České a Slovenské republice. Interiérové dveře a plovoucí podlahy: Deconterier s. Ptáček - Jinočany , Středočeský.


QR kód Zobrazit vizitku firmy v QR kódu . Studia v brněnském M-Paláci, Praze- Jinočanech , Praze-Podolí a Praze-Černém Mostě se svou plochou až 1. PC, PS Xbox One, Nintendo WiiU a 3DS, najdete u nás vždy ty nejnovější herní pecky a to vše pod dohledem týmu zkušených prodejců, kteří vždy ochotně poradí s nákupem. Počítačové hry, Herní konzole. I ta nejmenší koupelna může být pohodlná a útulná. V malých koupelnách rozhoduje o úspěchu realizace každý centimetr.


Tigo přichází s nápaditým řešením, se kterým nebudete dlouho váhat. Síť našich poboček, pokrývající celou republiku, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.