Dětská knihovnička albert

Databáze knih, hodnocení knih, bazar knih, komentáře, soutěž o knihy. S blížícím se začátkem školního roku startuje ve všech obchodech Albert oblíbená sběratelská kampaň s dětskými knihami z nakladatelství Albatros. Třetí ročník Dětské knihovničky představí osm titulů, mezi nimi třeba Malého prince.


Novinkou je soutěž pro malé básníky, výslednou básnickou sbírku pak ilustrují . Malá čarodějnice je ještě mladá, je jí pouhých sto dvacet sedm let. Bydlí hluboko v lese v kouzelnickém domku na samotě s havranem Abraxasem, který umí mluvit.

Moudrý havran je dobrým rádcem malé čarodějnice a snaží se na ni dohlížet, aby nevyváděla moc hloupostí, ale pokaždé ji neuhlídá. Co všechno se může stát, . Nabízím tyto knížky z kolekce Albert. O chytré kmotře Lišce, Cipískova loupežnická kniha, O hajném Robátkovi a jelenu větrníkovi, Z deníku kocoura Modroočka. DĚTSKÁ KNIHOVNIČKA - ALBERT.


Knihy jsou zcela nové, nečtené. Jedná se o tyto tituly: KŘEMÍLEK A VOCHOMŮRKA, ŠTAFLÍK A ŠPAGETKA, POHÁDKY Z VĚTRNÉ LHOTY, BYLA JEDNOU KOŤATA, O HAJNÉM ROBÁTKOVI A . Sběratelský web plný sbírek všeho druhu - Albert - Dětská knihovnička.

Albert spustil další ze svých úspěšných sběratelských věrnostních akcí a snaží se v malých dětech vzbudit přirozený zájem o knihy a četbu. Podaří se Albertu spolu s Českou televizí a nakladatelstvím Albatros dostat děti od obrazovek počítačů a telefonů? Dětská knihovnička je nová kampaň podporující čtení, kterou připravilo nakladatelství Albatros s Českou televizí a obchodním řetěžcem Albert při příležitosti oslav 50.


Speciální edici osmi oblíbených českých večerníčků v knižní podobě mohou tak rodiče a děti ve všech prodejnách . Vzhledem k tomu, že hned v úvodu můžete vidět fotografie knih, které jsem si díky Albertu pořídila, je vám nejspíše můj názor jasný. Předně si myslím, že je to výborná příležitost, jak do své nebo dětské knihovničky dostat nové knižní přírůstky. Název: Chaloupka na vršku Autor: Šárka Váchová Ilustrace: bar. Narodil se človíček, byl to malý lumpíček.


Má rád hodně kořínky, rostlinky i tuřínky. Potom když má ještě hla na mamuta půjde rád. V jeskyni si ustele, má potom sny veselé. Bob a Bobek - Nikola Blatníková. Bob z klobouku vyskočil, na nástup si naskočil.


Maminky vědí, že Prodám hvězdiček Albert ( Dětská knihovnička ) stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Můj pohled na sběratelskou kampaň Dětská knihovnička v řetězci Albert.


Vše o supermarketech a hypermarketech Albert.

Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Pohádky, knížky pro děti bazar na Sbazar. Kampaň navazuje na úspěšnou „ Dětskou knihovničku “ a potrvá od 17.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.