Voda v bubnu pračky

Dec Ahoj, mám problém s pračkou. Včera jsem prala, prádlo normálně vyždímaný, pračka prázdná a dneska ráno tohle :neviCo s tím, odkryla jsem vzadu nějaký kryty, ale nejsem z toho moc moudrá, netušim jak vypadá filtr . Jul Už vím, že je to způsobeno vodou , která zůstává dole pod bubnem , po čase tam hnije a dál si ani nedomýšlím, že se třeba míchá s čistou vodou , ve které se pere. Máme pračku s vrchním plněním, takže kolikrát musíme otevřít filtr . Eště bych dodala, že mám pračku v síni na koberci a potřebovala bych tu vodu dostat ven tak, abych to tam nezmáčela.


Ale chvíli si počkám, jestli se tu neobjeví nějaká další zajímavá rada.

V tomto případě pračka zastavuje další pokračování programu, což může být uživatelem vyhodnoceno jako pračka nedokončila program a zůstala v ní voda. Pro správnou identifikaci závady je . Přečtěte si rady a zkušenosti na téma mokrý buben a dvířka u nové rozbalené pračky. Sep Teče mi pračka a uvnitř bubnu zůstavá občas voda.


Pod pračkou mám skoro vždy vodu , někdy malinko někdy dost, jindy nic. Nevíte co s tím může být? Teď už i občas zůstane voda vevnitř. Něměli jste tento problém taky?

May ale jde o to, že pračka v pohodě vypere, vodu ohřívá, suší. Ale třeba večer nebo až druhý den si všimnu (časteji si všimne prcek kterej tam furt leze) že prostě v pračce stojí voda. Takže praní jako takové o. Zdá se že to je čistá voda a když zapnu ždímání nebo . Mar 3) pokud profouknout nelze, je třeba pozvolna otevřít filtr čerpadla a tím zjistit, zda je ucpaná hadice před filtrem, nebo za ním a podle toho postupovat se zprůchodněním (ucpaná hadice mezi bubnem a filtrem - zmíněný oko ventil, ponožka ve výtoku z bubnu , mince v hadici 4) Pokud voda z pračky. Přečtěte si o nejčastějších problémech s pračkami, jako například vyteklá pračka , netočící se buben nebo studená voda v pračce , a jak je vyřešit. Přesvědčte se, zda není oběžné kolo čerpadla (v krytu za filtrem) zablokované.


Filtr zasuňte zpět a zašroubujte ho úplně směrem doprava až na doraz ( výstupek musí být vodorovně). Do pračky vlijte bubnem přibližně jeden litr vody a zkontrolujte, zda voda nevytéká z filtru. Nov Máte radost ze své nové pračky , protože dle štítku vypere až kilo prádla, a přitom ušetří vodu a elektřinu?


Pozor na podobné informace výrobců, mohou být zavádějící! Pračky totiž často spotřebují mnohem více vody , a vám to nikdo neřekne. Víme, na co si dát pozor, abyste se při placení nejen účtu za . Informace potřebné k řešení problémů, které se mohou vyskytnout při použití elektrospotřebičů. Jsou zde uvedeny možné příčiny problémů i navrhovaná řešení.


Nov Teplota stupňů se navíc udrží v bubnu pračky při nastavení programu na tuto teplotu pouze osm minut, takže argument, že takto dosáhneme lepšího vyprání nebo hygieny prádla není pravda, jen zaplatíme více za ohřev vody. Na ´hygienu´ jsou potřeba speciální programy, varuje David Hladký. Aug Prevencí je alespoň jednou za měsíc vyvařit například kuchyňské utěrky a podle stupně tvrdosti vody jednou až dvakrát za rok přímo do bubnu pračky nasypat 2– sáčky kyseliny citrónové a nechat bez prádla proběhnout celý cyklus, jde o takzvanou vyvářku bez předpírky.

Stejným způsobem by šlo použít i . Jestliže pračku nepoužíváte, nenechávejte ji připojenou k síti. Zavřete vodovodní kohoutek. Před čištěním nebo údržbou vždy pračku vypněte.


Příliš malé množství pracího prostředku má zase za následek zašedlé prádlo a na bubnu , hadicích a topném tělese se . Feb Mám podobný problém, jako vy, jenomže mě pračka nepáchne z bubnu (mám LG s předním plněním), nýbrž přímo z nádobky na prášek. Při napouštění vody se odtud line zápach nikoli ztuchliny, ale přímo sirovodíku. Pračku mám již čtvrtou ( třicetiletá domácnost), tenhle exemplář mám třetí rok, a páchla . Ten se správně jmenuje programátor a řídí, co bude pračka dělat teď a co potom. Do bubnu pračky se naloží prádlo.


Když pračku zapneme, nejdříve se zamknou její dvířka, aby je nikdo nemohl během praní otevřít. Pak si pračka napustí vodu , která do sebe vmíchá prací prášek, gel nebo tabletu ze zásobníku. Silné vibrace při odstřeďování. Prádlo není vyždímáno nebo je vyždímáno nedostatečně. V okolí pračky se objevují louže vody.


Dvířka bubnu se otevírají příliš pomalu. ZÁVADY ZOBRAZENÉ NA DISPLEJI. Závady, které můžete odstranit samostatně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.