Test kapsli do kavovaru

Uvažujete o tom, že by vám Ježíšek mohl pod stromek nadělit kapslový kávovar? Test se zaměřil na nejrůznější kapsle, které si můžete v Česku koupit. Jaká je kvalita kávy 21. Test ji nechal prověřit v nezávislých testech.


Podrobné výsledky testovaných káv a další zajímavé informace najdete ZDE. Testu pražené kávy mleté si můžete pustit TADY.

Kvalitní kávové kapsle a PODy . Kávové kapsle šetří čas či práci s dávkováním a údržbou kávovaru , mnozí se ale na ně dívají přes prsty. Jak dopadl jejich test si můžete přečíst v našem článku. Do čeho se vyplatí letos investovat?


Test nechal v laboratoři přezkoumat vždy dva druhy kapslí od každé značky. Jeden obsahoval 1 arabiku, druhý směs arabiky a robusty. Test ověřoval senzorické vlastnosti kávy, obsah kofeinu, antioxidační aktivitu, i to, zda kapsle neobsahují nežádoucí látky.


Do našeho hodnocení jsme zahrnuli objem kávovaru , který u kapslových kávovarů nebývá zrovna velký.

S širokým výběrem kapslí lze připravit výtečnou kávu, za parního tlaku bar je třeba espresso srovnatelné s tím, které vám připraví v kavárně. Nejlepších kapslových. Shrnutí TOP kapslových.


Někdo dává přednost silné kávě do malého hrníčku, jiný potřebuje k snídani na probuzení čtvrt litru. Podívejte se na aktuální TOP nejlepších kávových kapslí. Na kapslích oceňuji, že připraví silnou velkou kávu, obdobně jako z pákového kávovaru , co mám doma.


Kapsle nejsou levné – závisí na výrobci, ale může být i desetkrát vyšší, než by byla porce kávy do automatického kávovaru. Pokud je tedy spotřeba kávy ve vaší domácnosti vysoká, velmi rychle se dostanete na cenovou hranici, ve které se pohybují dražší kávovary. Navíc nemáte možnost volby výrobce kapslí – jste vázání . Velký test kapslí Gourmesso pro kávovary Nespresso. V tomto testu se do vzájemného souboje o naše chuťové pohárky, nos i oči pustily kompatibilní Nespresso kapsle značky Gourmesso.


Může vám dát dobrou představu při výběru kávovarů , resp. Chcete slevový kód do e-shopu . Kávovary na kávové kapsle se těší zasloužené oblibě. Obsluha je snadná, příprava kávy rychlá a zůstává minimální práce při úklidu. Stačí vložit kapsli s kávou, nalít do kávovaru čerstvou vodu, stisknout tlačítko a lahodná káva je hotová. To vše se dá zvládnout za jednu jedinou minutu.


Výsledky testu domácích kávovarů , který provedla MF DNES ve spolupráci s Pražskou energetikou neoslnily.

Jednoznačný závěr, který z těchto tří typů je nejlepší, však test nedal. Na kapsle: Kapsli vložíte do kávovaru , vše ostatní už přístroj obstará za vás. Hlavním zdrojem společnosti však byl vždycky prodej kapslí , bez kterých je takový kávovar nepoužitelný, a na který měl Nespresso club prakticky monopol. Jedna porce kávy z Nespresso (Nestlé) kapsle se pohybuje kolem cca – korun, u výběrových káv nebo limitovaných edicí pak cena ještě stoupá. A my jsme do testu zařadili od každé značky jeden druh, který obsahoval 1 Arabicu a jeden druh, který měl mix Arabicy a Robusty.


To znamená zaměřili jsme se na oba typy, ale co nám vadilo, bylo, že u jedněch kapslí vlastně výrobce neuvádí, zda je tam Arabica nebo směs a Nespresso to uvádí . Krom investice do kávovaru počítejte také s cenou kapslí a náhradních patron pro filtraci vody. Ovšem voda velmi ovlivňuje chuť kávy. Espreso z Tassima je dobré, latte chutná podobně jako u Dolce gusta poněkud uměle. Mléko je sice v kaplích v tekuté podobě a filtrace chuti dopomáhá, stejně nám káva za několik dní . Připravili jsme pro vás jak přehled těch nejlepších kávovarů na kapsle podle odborných zahraničních testů, tak i recenzi dle nás nejlepšího kávovaru na kapsle s. Použité kapsle můžete přinést buď do prodejny Nespresso osobně, nebo při objednávce nových kapslí v e-shopu od vás řidič použité kapsle vyzvedne.


Kromě originálních kapslí Nespresso jsme do testu vpustili čtyři značky alternativních kapslí : Covim, Vergnano, Limo Bar a Mussetti. Rovněž obavy z ukapávajících kapslí a kompatibility jsme si vyvrátili, v odpadním šuplíčku kávovaru vypadaly všechny použité kapsle stejně a identicky se chovaly i během. Tento typ kávovaru je určen především pro domácnosti nebo firmy, kde se káva nepřipravuje až tak často.


Je to nejjednodušší typ kávovaru , kdy do zásobníku vložíte kapsli a zmáčknete tlačítko. Nevýhodou těchto kávovaru , že tablety nemůžete použít vícekrát až na výjimky od značky Dolce Gusto či Nespresso.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.