Saunovací prostěradlo

Klobouk do sauny plstěný, broskvový. Skladem Cena: 78Kč. Kolekce klobouků je vyrobena z plsti z králičí srsti. Během užívání si zachovávají svůj tvar.


Sauny většinou ručníky a prostěradla zapůjčují, proto je to jedna z věcí, které můžete nechat doma.

Pokud si přinesete vlastní ručník či saunovou osušku, musí být pochopitelně čistý, abyste si na něj mohli v sauně sednout a neseděli jste tak přímo na dřevěné lavici. Z hygienických důvodů není možné sedět . Omotejte si prostěradlo kolem těla a vyrazte vstříc relaxačnímu zážitku. Pokud není dostatek místa, můžete samozřejmě i sedět.


Dbejte vždy na to, aby při saunování prostěradlo z hygienických důvodů podložilo všechny části . Kvalitní bavlněné prostěradlo vhodné na saunování a na masážní stoly do. Rozměr 100x200cm -můžeme ušít i.

Specializovaný e-shop na čepice do sauny. Do sauny nikdy nechodíme s plným žaludkem, ale ani hladoví. Před vstupem do ohřívárny je třeba se důkladně osprchovat a umýt mýdlem. Plavky brání rovnoměrnému prohřátí pokožky a zvyšují vlhkost v saunové kabině.


Pro zakrytí intimních míst použijte osušku nebo prostěradlo. Délka pobytu v saunovací kabině je velmi individuální a záleží především . Nejlepší je tělo před vstupem do sauny omotat osuškou nebo čistým prostěradlem. Většinou si můžete vhodné pomůcky půjčit ve veřejných saunách i na místě.


Pokud máte strach, že vám osuška v nevhodnou chvíli spadne, pořiďte si rovnou saunovací sukni nebo saunovací oděv. Ten se jen tak nerozmotá. Důvody jsou zejména hygienické, ale i praktické, co se saunování týče. Když totiž budete celá zahalená prostěradlem , kůže nemůže pořádně „dýchat“, a tak celý pobyt v sauně může vyjít na . Saunovací prostěradlo , 4-.


Nevrácením zápůjčného vzniká provozovateli nárok na účtování náhrady škody za nevrácené zápůjčky. Aby však bylo saunování dokonalé a pocit z něj jedinečný, je potřeba se do sauny vyzbrojit těmi správnými osuškami a dalšími textiliemi, bez kterých se saunování neobejde.

Pokud chodíte do sauny pravidelně, dobře víte, že potřebujete ručník a prostěradlo. A také to, že se do sauny nechodí v plavkách. Přečtěte si, jaké mýty se o saunování často povídají, a naopak jaká jsou pravidla správného saunování.


Bezprostředně po saunování můžete cítit mírnou únavu, ale celkově vás sauna nabije pozitivní energií a tělo si odpočine. Do saun se vstupuje bez plavek, pouze v ručníku nebo speciálním prostěradle. Jestliže máte pochyby o tom, že je saunování pro vás vhodné, navštivte lékaře a nechte si poradit. Láká vás vyzkoušet saunu, ale polévá vás dopředu horko z představy, že se zabalení do bílého prostěradla dopustíte začátečnického faux-pax?


Na obavy a nejistotu není místo. Připravili jsme pro vás manuál, díky kterému si hned první pobyt v sauně užijete na 1procent. Laikovi se saunování může jevit jako složitý rituál . Celé tělo včetně nohou si podložte prostěradlem nebo osuškou. Nepoužívejte těžké voňavé sprchové gely nebo masky na vlasy. Pro naše návštěvníky v průběhu saunové procedury zajišťujeme občerstvení nápojů a pochutin obsažených na recepci a nebo individuelně privátně dle přání zákazníka (nutno dohodnout předem při rezervaci sauny).


Pravidla saunování v bodech. Dnes je už téměř pravidlem, že v každé sauně dostanete k zapůjčení čisté prostěradlo a osušku. Proto můžete vlastní vybavení nechat doma.


V sauně využijete žabky, plavky ale nechte doma! Co si ale naopak do sauny určitě přibalte, jsou žabky, které se vám budou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.