Indukce škodí

Vědci nám neustále usnadňují přípravu pokrmů a moderní kuchyně jsou plné technických vymožeností. Díky nim ušetříme mnoho času, ale také peněz. Důkazem je také indukční vaření. Indukční varná deska totiž rozhodně není zbytečný luxus.


Objevují se ale obavy, jestli není indukce škodlivá.

Nestačí ani přenést do jiné místnosti a škodí to ještě i přes silné zdi sousedům! Velice nebezpečný zdroj elektrosmogu! Elektrosmog - měření - Kamil Pokorný Jedna klientka mi ukázala, . Proto je indukce ideální pro ty, kteří vaří často těstoviny a potřebují přivést k varu co nejrychleji hodně vody nebo milují maso z pánve, vysvětluje Jan Meyer´.


Bosch a Siemens učí zákazníky i prodejce zacházet se spotřebiči. Pokud potřebujete jídlo dusit dvacet minut, . Chci si pořídit nový sporák a indukci všichni chválí.

Buddy, to snad neni mozny. On opravdu jeste dneska nekdo veri, ze mikrovlnka ci indukce skodi zdravi? Průběh diskuze (názorů). Dnes takto už běžně jsou nabíjeny el. Zajímalo by mě jak toto silové pole může působit na člověka, když např.


Co teprve tyto magnety na dálku (ovšem vím, že na jiném principu). O vaření pomocí indukce se nějak nezajímám. Jedno, dvou i čtyřploténkové indukční desky se - konečně - šíří do domácností pro moderní vaření. Prvotní informace jsem získala až v seniorském věku při účasti na výletech se Šmejdy.


Protože potřebovali ty své předraženiny prodat, věnovali dostatek času podrobným informacím. U indukčních se pomocí indukce elektromagnetických proudů v kovové ploše nezahřívá plotýnka, ale teplo se tvoří až ve dnu hrnce,“ vysvětluje rozdíl Jan Meyer ze společnosti BSH – Bosch Siemens domácí spotřebiče. Na první pohled to vypadá jako detail, ale rozdíl je velký.


Zatímco indukce dokáže využít . Bylo by fajn jednoho dne přesvědčit odborníky, aby se těmito záležitostmi zabývali a začali zkoumat, jestli to škodí , proč to škodí a jak to udělat, aby to . Umí jen ohřívat, škodí zdraví, žere moc elektřiny… také nechcete do kuchyně mikrovlnnou troubu, protože věříte těmto a podobným nepravdám? Zbytečně se připravujete o velmi užitečného pomocníka.

Elektromagnetické pole reaguje pouze na speciální nádobí s kovovým dnem. Neohřívá se tak samotná varná deska, ale právě dno nádobí, které se jí dotýká. Jakmile hrnec či pánvičku z plochy sundáte, rychle se ochladí zpět na původní . Někteří lidé v absurdní snaze za ochranou svých potomků věří šarlatánům, místo aby se sami zajímali o to, jak to skutečně je a díky tomu, že všude vidí spiknutí a hrůzy ve věcech, kterým sami nerozumí, škodí v lepším případě sobě v horším bohužel svým dětem. Indukce uzavírá magnetický okruh ve dně hrnce. Ale to,jak by vypadala a jestli je možné takovou vyrobit mě nezajímá.


Odpověď: Cívky s magnetickým polem o magnetické indukci B = 1T skutečně existují. Jsou-li hodnoty statických magnetických polí na běžné environmentální úrovni, jsou z těchto mechanismů významné pouze indukce statických elektrických polí a proudy v tkáních. Přestože vnější statická elektrická pole nemohou pronikat lidským tělem, mohou vnější statická magnetická pole být příčinou vzniku elektrických . Nicméně se zvyšováním hodnot přenášených výkonů po vysokonapěťových vedeních bude nutno standardy přezkoumat a eventuálně upravit.


Před umístěním, instalací a uvedením přístroje do provozu si bezpodmínečně pročtěte tento návod k obsluze. Ochráníte tak sebe a zabráníte. V případě nejistoty se obraťte.


V důsledku rychlého rozehřátí indukce může bě- hem krátké doby . Mezní hodnota magnetického pole (magnetické indukce ) je mT což je 1mikroT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.