Zapůjčení pípy plzeň

CZ NABÍZÍME ZAPŮJČENÍ VÝČEPNÍHO ZAŘÍZENÍ NA VAŠI DOMACÍ NEBO FIREMNÍ OSLAVU. NAŠE SLUŽBY NABÍZÍME VE MĚSTECH PLZEŇ A SPÁLENÉ POŘÍČÍ. Výčepní zařízení bude mít úspěch na každé akci. Pípy a výčepní zařízení for rent.


Na začátku to byl příběh odvahy vydat se novou, neprobádanou cestou, díky níž se zrodil zcela nový druh piva – spodně kvašený světlý ležák. Později byl nazván podle místa svého zrodu, Pils, a dnes je nejprodávanějším typem piva na světě.

Pilsner Urquell, jenž dal své jméno všem pivům . Nabízíme zapůjčení výčepní techniky pro různé komerční i soukromé akce. Vyberte si z široké řady výčepních zařízení a příslušenství přesně podle vašich potřeb. Pokud je pro Vás zbytečné si toto zařízení pořizovat na stálo, protože nic neslavíte každý měsíc, tím nejlepším řešením je si pípu zapůjčit u naší firmy SVP – půjčovna. Tato pípa zaručuje profesionální chlazení a stáčení piva jak doma, tak na zahradách. Doprava po Praze (So-Ne): 60Kč ( jednosměrná).


Pípa kovová s pumpičkou. Nejpoužívánější párty pípa s vlastní pumpičkou a narážečem.

Párty pípa je ideální do prostředí bez přístupu k elektřině. Rozhodli jsme se pro Vás nově otevřít i půjčovnu pivních chlazení. Chtěli bychom tímto ještě více zpřístupnit chlazení na pivo i uživatelům, kterým se nevyplatí pivní chlazení kupovat pouze na občasné použití. V nabídce půjčovny naleznete modely s integrovaným . Zařízení KONTAKT 1je především pro větší počet . Nabízíme VáVelký párty stan - stan o rozměrech 6x12metrů, tedy 72mkryté plochy. Výška ve štítu metru, výška bočních stěn metry.


Konstrukce z plně pozinkovaných . Chladicí box, si můžete zapůjčit v oddělení čerstvých potravin. Záloha při zapůjčení chladicího boxu činí 50-Kč. Záloha je vratná, pokud však chladicí box do dnů nevrátíte, příslušná záloha se považuje za uhrazenou kupní cenu a chladicí box se stává vaším majetkem. Havlíčkova 22 Spálené Poříčí. Prodej sudových piv k zapůjčené pípě.


Možnost dovozu a zapojení zdarma. Plzeň - Chotíkov Změnit pobočku. Na různé párty, oslavy, svatby a jiné akce je možno pronajmout výčepní suché chladící zařízení,nebo párty pípy. Více informací v okazu K ZAPŮJČENÍ.


PŮJČOVNA VÝČEPNÍCH A CHLADÍCÍCH ZAŘÍZENÍ výkon narážecí hlava počet příslušenství.

Rádi Vám na Vaše akce a oslavy zapůjčíme výčepní zařízení a . Pořádáte párty, rodinnou nebo firemní oslavu? A jak se Vám líbí naše internetové stránky?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.