Těžítko sněhová koule

Fender Snowglobe - těžítko - sněhová. Hledáte koule snehova tezitko ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Skleněná těžítka s foukaného skla s skleněnou figurkou - sněžící - se sněhem.


Můžete si ji dokonce i vyrobit, a to velice jednoduše. Pokud tvoří děti, použijte dětské motivy a figurky, my si však vytvoříme dekoraci, která bude v interiéru ladit s ostatními vánočními motivy.

Co budeme potřebovat: - Sklenici s . Sněhová koule - těžítko , od značky Bez určení výrobce. Klasická vánoční dekorace vhodná jako malý dáreček pro kamarádku, přítelkyni, maminku nebo babičku. Dekorativní sněhová koule - založeno na reklamě z 60tých let.


Cena (s DPH):, 19Kč . V této kategorii Těžítka , sněhové koule nabízíme těžítka pro sněhové koule. Praktický dárek pro každého nejen na Vánoce! Těžítko sněhová koule se vyrábí ve dvou velikostech.


HEYDA dostupnost: Skladem (ks).

Velikost těžítka : průměr mm, výška cca mm. Vyvořte si vlastní sněhovou kouli , dekoraci či těžítko. FIMO Kulatá sněhová koule - těžítko - Vyrobte si své vlastní těžítko , použijte různé druhy Fimo hmoty a vytvořte krásný dárek.


Sníh se nasype do destilované vody spolu s malým množstvím mycího prostře. Plastová sněhová koule s možností vložit 2x foto. Vystřihnutý motiv z fotky se vkládá středem - viz foto.


Můžeš měnit i své vlastní fotky. Internetový obchod nabízí dřevěné, didaktické a motorické hračky, doplňky dětského pokoje, dráhy, mašinky, vláčkodráhy, hudební nástroje, skládačky a puzzle, dětské kostýmy a masky, panenky, kočárky, společenské hry, stavebnice ze dřeva. Pokud máte rádi různé zajímavé dekorace, podívejte se na toto zajímavé video, ve kterém se dozvíte jak se dá toto. Zatřepejte těžítkem a něco si přejte! Svět uvnitř těžítka jakoby si žil vlastním životem a padající vločky, které se mnohdy ještě krásně třpytí mu dodávají na zvláštní působivé atmosféře.


Sněhové koule mají své nezaměnitelné kouzlo. A samozřejmě tato dekorace nesmí chybět v žádné správné domácnosti, kde už se všichni . Vyhledávání - SNĚHOVÁ KOULE - TEŽÍTKO. Možnost vložení vlastních obrázků z obou stran.


Fotoaparáty, HD videokamery, objektivy pro zrcadlovky a kompakty, fotografické filtry, blesky, paměťové karty, stativy a hlavy, malé elektro, výbava pro domácnost. Plátcům DPH prodáváme bez DPH. Dostupnost zboží: dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.