Dřevěná knihovna masiv

Knihovny z masivu byly vždy součástí každého pokoje, tyto knihovny z masivního dřeva stejně jako knihovna masiv z těch nejkvalitnějších dřevin. Masivní dřevěná knihovna -vitrína vyrobená z kvalitního borovicového dřeva. Dřevěné knihovny z masivu dodají Vaší domácnosti jedinečný nádech stylovosti a venkovského rázu.


Vyberte si dřevěnou knihovnu z naší široké nabídky. Hledáte borovice knihovna masiv ? Knihovny masiv skříně nebo knihovny prosklené z masivu jsou vhodné pro úschovu knih v dětském pokoji, ložnici.

Domestav - katalog dřevěného nábytku - dřevěné knihovny. Kvalitní knihovny z masivu , dřevěný kancelářský nábytek. Máte-li doma více knih, určitě využijete možnost roztřídit a uložit si knihy do pěkné dřevěné knihovny.


V naší nabídce najdete praktické i designové knihovny , které Vám vhodně doplní celý interiér domova. Samozřejmě Vám dokážeme vše udělat na míru dle Vašeho přání. Stačí poslat nezávazný dotaz a my Vás budeme. Knihovna z masivního dřeva borovice, bílý lak, polic.


Vyrobeno z borovicového masivu , bílé lakované provedení.

Stylový dřevěný nábytek. Truhlářství Pavel Šindelář. Výroba nábytku ze smrkového nebo dubového masivu. Dřevěný nábytek z masivu Gazel, dětské pokoje, postele z masivu , nábytek pro děti, dřevěné postele, psací stoly. Dřevěná knihovna z masivu - Divoký DUB LINZ.


Rozměry knihovny: š - 90cm, v - 119cm, h - 42cm Přední části nábytku jsou vyrobeny z masivního divokého dubu a. Velice kvalitní a reprezentativní. Kč , Most Retro skříňka. Skříňka, knihovna je prosklená.


Sníte o knihovně přes celou zeď, nebo byste raději mezi knihy umístili televizi či rodinné fotky? Ať už patříte k té či oné skupině, naše multifunkční knihovny poskytnou útočiště všem věcem, které byste kolem sebe rádi viděli. Nabízíme více stylů a velikostí, než kolik bestsellerů byste našli v letištním knihkupectví, takže určitě . Pokud máte rádi takto tradiční knihovny, u nás si vyberete v provedení smrk a borovice. Koleta nábytek Další knihovny DrewMax . Otevřený regál masivní dřevo.


Horní část dřevěné knihovny je otevřená, zde jsou vloženy police, které můžete variabilně rozmístit. Spodní část knihovny MOLLY je opatřena dvířky, které svou výškou korespondují s výškou . Prodám set nábytku (např. do dětského pokoje nebo pracovny) z masívní dřevotřísky, dělaný přímo od truhláře.

Nábytek je velmi kvalitní, hodně vydrží, bez poškození. Set obsahuje: - vestavěné skříně - psací stůl s ochranným plexisklem - knihovnu - závěsní policový regál Vyfocený nábyt. Více informací a cena na našem webu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.