Test vysavačů 2015

To prozradí náš nezávislý test univerzálních vysavačů. Ten umí to a ten zas tohle. Někteří lidé vysá- vání milují. Není se čemu divit – vý- sledky práce, které jsou okamžitě vi- dět, udělají radost mnohým.


Pokud mezi milovníky lu- xování nepatříte, možná je to tím, že jste doposud ne- našli ten správný přístroj.

Není však vyloučeno, že ho najdete v . Sepsali jsme také recenze a jak vybrat vysavač. Může vám dát dobrou představu při výběru vysavače s možností si vysavač i přímo objednat. Testy nejlepších vysavačů na českém trhu. Návod jak vybrat vysavač.


Tyčové, bezsáčkové, sáčkové a ruční aku vysavače. Nejlépší ruční, multifunkční a bezsáčkový vysavač.

Recenze a test vysavačů vč. Zákazy z Bruselu veřejnost nesnáší. Jenže budou takové spotřebiče vůbec fungovat? Vyzkoušeli jsme je za vás. Test a recenze nejlepších vysavačů v ČR a zahraničí.


Nová směrnice Evropské unie o Ekodesignu začala platit koncem loňského roku a nezapomněla ani na spotřebič, kterým je vybavena skoro každá domácnost, na vysavač. Jak úsporné modely obstojí v testu , zjišťovali redaktoři časopisu dTest. Autor reportáže: Dáša Horká . Pořídit si robota, který bude v domácnosti sám uklízet, je snem snad každého.


Skutečně je však technologie tak daleko, aby dokázala takový stroj vyvinout? Podívejte se na test robotických vysavačů a na výběr těch nejzajímavějších výsledků! Nevíte jak vybrat tyčový vysavač ? Poradíme vám s výběrem a doporučíme vám spolehlivé modely síťových i akumulátorových vysavačů.


Značka Electrolux již pošesté získala nejlepší hodnocení vysavačů v nezávislém testu Občanského sdružení spotřebitelů dTest. Vysavač Electrolux ZJM68FDJetMaxx se stal vítězem testu a zároveň ho redakce doporučila jako výhodný nákup.

V kategorii tyčových vysavačů zvítězil model Electrolux . Test robotických vysavačů vznikl ve spolupráci MF DNES a Pražské energetiky. Bodovaly dražší produkty a především iRobot Roomba 780. Technické zkoušky provedla akreditovaná laboratoř Strojírenského zkušebního ústavu v Jablonci nad Nisou. Testy probíhaly od srpna do října letošního roku.


Riadia sa najnovšími pravidlami na úsporu energie v domácnostiach a hoci majú omnoho nižšiu spotrebu ako ich predchodcovia, poradia si. Dostala jsem nabídku otestovat nový typ vysavače Rowenta Silence Force Extreme. Domácnost Když vysávání může být stylové (aneb recenze vysavače Rowenta Silence Force Extreme). Když jsem dostala nabídku otestovat na blog nový vysavač od Rowenty, tak jsem dlouho váhala.


Test magazín (Univerzálne vysávače ). To, o čom reklamy mlčia. Error loading player: No playable sources found. Prehrať v nižšej kvalite Prehrať vo vyššej kvalite.


Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Další informace a podrobné výsledky testů vysavačů najdete ZDE. OHODNOŤTE TENTO POŘAD NA ČSFD ZDE.


Mrkněte také na náš FACEBOOK , kde na Vás čeká spoustu dalších zajímavých informací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.