Teleskopická šatní tyč

Včetně pevného bočního upevnění. Doplňky do šatních skříní umožní maximální využití prostoru Vaší skříně. Mezi takové doplňky patří věšáky na vázanky, držáky na kalhoty i výsuvné držáky na ramínka. Různé šířky šatních skříní?


Díky teleskopické šatní tyči vás rozdílné šířky šatních skříní nepřekvapí.

Je vysouvací tyč s držadlem, obsahující dvě lehké plastové trubky v barvě hliníku na vnější straně. Dá se teleskopicky vysouvat a umožňuje dosáhnout na věšáky ve vysokých skříních, věšet záclony nebo uložit drobné předměty v domácnosti mimo dosah. Provedení: hliník, stříbrný plast . Vysouvací tyč s držadlem je složena ze dvou lehkých plastových trubek v barvě hliníku.


Nábytkové kování, šatní tyče a příslušenství: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře.


Hettich šatní tyč C, D - držák SL786.

Povrchová úprava: chromovaná ocel, šedý plast maximální zatížení: kg složení setu: 2x rameno se sklopným mechanismem, 1x teleskopická tyč , 1x táhlo. Teleskopické seřízení šířky 1mm. Aretace ve sklopené poloze.


Distanční podložka pro překlenutí přesahu dveří do světlosti korpusu. Těleso, sklopné rameno a distanční díl, černý plast a ocel v barvě aluminium finiš. Hledáte šatní tyč do skříně? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Maximální zatížení: kg.


Sklopná šatní tyč 60–cm. Její teleskopická funkce umožňuje dosáhnout na věšáky ve vysokých skříních, věšet záclony nebo uložit drobné předměty v domácnosti mimo dosah. Chcete-li tam i šatní tyč , kupte si záclonovou tyč v Jysku - mají i malé teleskopické (kolem 1kč).


Pak vezměte dva velké kusy lepenky (v supermarketu), přiložte je na výšku k bočním stěnám té skříně (zafixujete tak i ty krabice, pokud nepřiléhají ke stěnám těsně), vystřihněte dva otvory nebo žlábky v . Mechanismy sklopných a výsuvných tyčí lze dodatečně zabudovat do většiny skříní. Jejich šířkou si lámat hlavu nemusíte, tyče jsou teleskopické a snadno se přizpůsobí i šířce vaší skříně. Důležitá je dostatečná výška skříně nebo nástavce.


Ve vyšších skříních je tak možné dát dvě šatní tyče nad sebe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.