Sběr víček brno

Sběr víček je moderní davová psychóza české společnosti, můžeme tím ale skutečně někomu pomoci? Dopátrat se toho, kolik vyděláme za rok sběrem víček, je jednoduchá matematika a spočítá si to i žák prvního stupně základní školy. Brno - Kč za kilogram víček. Výkupujeme plastová víčka za dobrou cenu.


Svoz plastových víček od pet láhví zajišťujeme zdarma. Dotaz: Sběr víček od PET lahví.

Kategorie: Odpady, kompostování. Neznáte náhodou podrobnosti či adresu na nějakou firmu? Stále více lidí sbírá víčka z PET lahví, aby mohla pomoci těžce nemocným dětem.


Pokud byste chtěli i vy pomoci Ondrovi nebo nějakému jinému dítěti (seznam, komu můžete pomoci je například ZDE), můžete se do sběru víček z PET lahví zapojit i vy. PET lahví, ale i od dalších nápojových kartonů), od aviváží, šampónů, sprchových gelů atd. Jupíků bez gumového těsnění,odměrky od Sunaru , celé obaly od žvýkaček Orbit a další podobná víčka od nás vykupuje firma Eko . Desetiletá Dominika z Rakvic zůstala po dětské mozkové obrně na invalidním vozíku.


Její matka teď chce nasbírat tuny plastových víček , aby mohla koupit vozík za kolo pro handicapované.

Chce totiž s dcerou konečně jezdit na výlety. Bydlim v Brně a několik let sbíram víčka. Dobrý den,pořad sbírate víčka. V poslední době sběrnà mista skončily a ja nevim kam s nasbíranyma víčkama.


Vyhazovat je nechci a rada bych je někde uplatnila :) Odpovědět . Podpořit nás můžete i sběrem víček od PET lahví. Sbíráme i další víčka a plasty, více v letáčku :-) Vše můžete klidně davat dokupy, pokud máte však čas a chuť můžete jednotlivé plasty podělit. U víček dostaneme o korunu na kilo více za zvlášť podělená červená, oranžová, fialová a růžová víčka. Petřík má Duchennovu svalovou dystrofii.


To znamená, že mu postupně chabne všechno svalstvo. Lidé s touto nemocí skončí postupem času na vozíku. Má také zvýšenou lomivost kostí. Tato kombinace diagnóz je zcela ojedinělá.


Proto Péťa potřebuje neustálou asistenci, . Sbírání plastových víček od PET lahví na dobré účely se nemusí nutně vyplatit. Víčka jsou kvalitní surovinou a je vhodné je spíš recyklovat. Náklady na sběr jsou totiž často vyšší než částka, která se vybere.

Ve vysílání Českého rozhlasu Plus o tom mluvily Kristýna Šmejkalová, spoluzakladatelka . Asi jste již nějakou výzvu na sběr víček od PET láhví slyšeli, nebo vaše děti už víčka aktivně sbírají třeba ve škole. Co za touto mánií stojí a je možné takto vydělat . Proč sbírat plastová víčka? Co se dále děje s víčky? Děkujeme všem rodinám, které se od dubna zapojily do sběru víček!


Akce končí ve středu 18. Výtěžek této sběrové a charitativní akce je určen jako příspěvek pro pořízení elektrického vozíku pro postiženého chlapce. Základní školy Jana Babáka Brno. SBĚR PLASTOVÝCH VÍČEK PRO FILIPA. Filipovi je let a od narození trpí dětskou mozkovou obrnou.


Na delší vzdálenosti musí používat vozík. Filip by již potřeboval elektrický vozík, na ten . Stránka věnovaná výkupu a odběru plastových víček od původců (sběračů), kterou provozuje firma Eko trade plus s. V minulém pololetí se čtvrťáci za pomoci paní učitelky Hladké zúčastnili sběru víček pro nemocnou Lucku z Olomouce. Tento sběr byl již ukončen, ale je tu malý Kubík, který víčka taktéž potřebuje. Pojďte prosím tedy znovu sbírat víčka a přispět tak na dobrou věc.


Za každé další víčko předem děkujeme! Nesbírají je pouze jednotlivci. Ve školách se pořádají soutěže mezi třídami, víčka schraňují také některé firmy.


Tato na první pohled podivná činnost má dobrý účel. Pomoci potřebným, podpořit charity i naučit děti ekologickému cítění a třídění odpadu. Sběrači víček totiž peníze, které dostanou ve výkupně, věnují do sbírky.


Jednou z těch, které akce pomáhá, je i tříletá Eliška z Blanska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.