Rucni parni cistic lidl

Prosím, nemáte někdo zkušenost s ručním parním čističem? Je to k něčemu nebo další věc, co mi bude doma ležet bez užitku? Máme všude velké prosklené plochy, tak jsem si myslela, že by mi mohl ušetřit čas a . Parní čistič slouží na důkladné čištění bez chemikálií.


Manipulace s ním je jednoduchá a pohodlná díky kompaktní.

Objem nádržky na vodu je 2ml, tlak páry dosahuje hodnoty bary a délka . Ruční parní čistič Silvercrest LIDL za 30Kč. Tato nabídka od prodejce for_home_sale byla archivována dne 27. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Holky, máte ho některá ? Spíše by mě zajímalo, zda to má opravdu vliv na zdravý.


Zda třeba opravdu vyčistím troubu, lehce atd. Nejsou to zbytečně vyhozené peníze ?

Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat. Ahojte, máte niekto takýto parný čistič z Lidlu? Oplatí sa to kúpiť, alebo je to blbosť?


EDIT: Teď jak na to koukám - mám pocit, že kamarádka neměla ruční , že měla takový větší, byl i na menší věci, ale i na podlahy. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma parní čistič - koupit nebo nekoupit. O nákupu parního čističe.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi. Počet testovaných produktů: 16. Pokud dáváte přednost čištění párou před klasickým kbelíkem s hadrem a čistícím prostředkem, nahlédněte do našich výsledků testů. Poradíme Vám, jak si vybrat dobrý parní čistič a vyvarovat se vyčištění Vaší peněženky.


Opět zdravím místní osazenstvo a ptám se- má někdo zkušenost s tímhle? PARNÍ ČISTIČ v prodejnách Kaufland , platnost: 22. Půjčili jsme si od sousedů parní čistič (na první pohled stejný jako jsme dostali), pracoval výborně, ač byl staršího data.


Proto jsme si ho také objednali. Tento má slabší výkonnost, malý tlak, při nasazení hadice ještě menší.

Shrnuto: Čím novější, dražší a vylepšenější výrobek, tím horší kvalita a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.