Pračka s předním plněním rozměry

Pračky s předním plněním s hloubkou do cm. Vše z pohodlí vašeho domova a do dalšího dne. Volně stojící přačka s předním plněním v bílém provedení. Kapacita prádla pro praní je kg. Dopřejte svému oblečení prvotřídní péči s extra úspornou pračkou, která se svými rozměry vejde i do menšího bytu.


Přední, nebo horní plnění?

Pokud jde o kvalitu praní, nedá se říct, že by automatická pračka s předním plněním byla lepší než ta s horním a naopak. Volba tedy bude záležet čistě na vašich zvyklostech a také na velikosti prostoru, kam chcete pračku umístit. Standardní rozměry pračky s předním plněním.


Pokud chcete svoji novou pomocnici instalovat jako vestavnou a zároveň na ni postavit sušičku prádla, pak volte rozhodně pračku s předním plněním. Pro všechny, kdo potřebují vypadat perfektně každý den. Zjistit více o AEG L7FEE68SC pračka s předním plněním.


Odhadovaná roční spotřeba (kWh):. Roční spotřeba vody (l):.

Sepsali jsme také recenze a jak vybrat pračku. K vložení nebo vytažení prádla stačí jen volný prostor nad pračkou. Nemusíte se tolik ohýbat. Nemůžete na ni umístit sušičku.


Bohužel mezi nimi není takový výběr jako u druhého typu. Většina praček má přední plnění. K dispozici je široká nabídka modelů, které se liší svými rozměry , kapacitou i vlastnostmi. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Pračka s menší hloubkou, ale ani s tímto modelem nemusíte z prostorových důvodů ustupovat z požadavku na výkon. Miele a vysokou účinností za atraktivní cenu. Kč Podrobnosti Kde koupit Miele.


Dávno již neplatí, že pračka s předním plněním zabere spoustu místa. Rozměry předem plněné pračky jsou rozmanité. Například modely slim se vejdou i do malého studentského bytečku. Navíc díky skleněným dvířkům můžete průběh praní pozorovat, a kdyby se vám snad něco nezdálo, . Tato pračka nabízí to nejlepší v obou směrech: velký výkon a pohodlně kompaktní rozměry.


Další důvo proč přibývá praček s předním plněním , je to, že v nabídce snad všech výrobců se objevují plněné zpředu s menší hloubkou - i ty se dostávají na „ panelákový rozměr 40xcentimetrů. Mějte na paměti, že ještě .

Pračka s předním plněním může být i vestavěná (například do kuchyňské linky), čímž můžete ušetřit hodně prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.