Pračka aeg chyba e20

Koukla jsem se do manuálu a Eje problém s vypouštěním vody. Chybová hlášení Electrolux. E, E2 Čerpadlo odvodnění z pračky. Kontrola filtru cizích předmětů, kontrola vypouštění , hadice, ucpání trubice.


Chyba komunikace mezi elektronikou motoru a další elektroniky, Volejte dodavatele.

Pračka AEG Lavamat - Diskuse - eMimino. Potřebovala bych poradit. Včera jsem dala prát prádlo a zustala mi v pračce voda. Dobrý den, pračka nám hlásí chybu Ea zvuk je trošku jiný, než obvykle.


Vyčistili jsme odtokovou rouru i filtr a chybové hlášení nepřestává. Zdá se, že odtéká málo vody, jako by to špatně čerpalo. Můžete prosím do odpovědi navrhnout přibližnou možnou cenu a čas opravy?


Zkusili jsme odstranit možné problémy (vyčistili filtr, sifon atd.), ale závada trvá - tj.

Během praní vyhazuje chybu Edle návodu se jedná o źávadu na odtoku z pračky. Chyba se vyskytuje v různých fázích praní, po zmáčknutí spouštěcího tlačítka pračka pokračuje v programu. Někdy se tato chyby objeví jednou během . Pračky podle zkušeností ostatních. Komunikační chyba elektroniky motoru.


Závada: nevypouští vodu, hlásí chybu Ea ETermín: co nejdříve. Lokalita: Klepáčov, Sobotín Cena: nabídněte. Platnost poptávky: spěchá. Profil poptávajícího: soukromá osoba z okresu Šumperk.


Echybu nevypusta vodu dik za rady. Objavte práčky so sušičkou. Perte a sušte naraz v jednom spotrebiči.


Práčka so sušičkou AEG predĺži životnosť vášho oblečenia, ušetríte s ňou priestor a poskytne vám rovnakú starostlivosť ako dva samostatné spotrebiče. Bezpečnost přístrojů AEG odpovídá uznávaným pravidlům techniky a zákonu o. Automatická pračka je určena pouze k praní běžného domácího prádla v. Objeví se chybový kód E20. Ve výtokové hadici je ohnutí.

Na internete som nasiel, ze problem moze byt E= the water is not drained (voda AEG Lavamat 460chyba E(E21)príspevok13. Hlásenie chyby E- pračka Electrolux EWT. Jak je moje pračka stará? Stáří pračky zjistíte podle sériového čísla na typovém štítku.


První číslice uvádí rok výroby a druhá a třetí číslice uvádějí výrobní týden. Na mé pračce se zobrazuje chybový kód. E: problémy s odpadem vody. Zkoušeli jsme tedy vyčistit hadici ale nikde nebyla žádná nečistota a ikdyž jsme tam nalili cca 3-4litry .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.