Farmaceutický laborant plat

Pre získanie mesačného platu vo vašom regióne vyplňte prieskum! Kliknite pre ponuky práce na pozíciu farmaceutický laborant. Pošlite svoj životopis a nájdite si nové zamestnanie ešte dnes! Voľné pracovné miesta pre pozíciu farmaceutický laborant.


Aktuálna ponuka práce pre pozíciu farmaceutický laborant v oblasti farmaceutický priemysel.

Nájdite si prácu ešte dnes. Farmaceutický laborant - Bratislava(Petržalka) SANIMAT SK s. Podle vládního nařízení spadá farmaceutický asistent (neboli farmaceutický laborant ) do takzvané 4. Musí tedy dostávat podstatně vyšší, než minimální mzdu. Vďaka prehľadnej analýze, ktorú Vám vypracujeme na mieru, zistíte, ako sa plat mení v závislosti od praxe, vzdelania či regiónu.


Dozviete sa viac o najčastejších benefitoch či platovom rozpätí. Analýza tiež obsahuje odborné rady a tipy, ako vyjednávať o Vašom plate. A to všetko len za EUR.

Kúpiť podrobnú platovú. Zasloužilá kecalka 7příspěvků 01. Sestra, pôrodná asistentka, fyzioterapeut, verejný zdravotník, zdravotnícky laborant, rádiologický technik a farmaceutický laborant. Hospodárske noviny získali návrh platov podľa rezortu zdravotníctva. Pozrite sa, koľko by mali zarábať sestry či sanitári v tomto a budúcom roku.


V lekárni môže pracovať atestovaný magister (Mgr), doktor farmácie (PharmDr), farmaceutický laborant , zamestnanec výdaja liekov, sanitár, ekonom. Prostějov, okres: Prostějov. Podmínkou vzdělání v oboru farmaceutický laborant , samostatnost.


Poskytovanie lekárenskej starostlivosti v rámci pracovnej náplne farmaceutický laborant. Náplň práce, informácie o pracovnom mieste. Ale je to asi individuálně. V žádné z nich nikdy nedosáhla na plat vyšší než 30.


Možná, že vyšší platy dostávají lékárníci v lékárnách v pražských obchodních centrech, kde ale pracují o víkendech a dvanáctky. Hlavnou povinnosťou techník je pomôcť lekárnik pripraviť predpísané lieky. V Ontariu , lekáreň technici sú veľmi žiadané , pretože z neustáleho rastu v odvetví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.