Bambusovy flis metraz

Bude ale az nekdy kolem Vanoc. Upravime metraz i cenu (jen u mensich nez standartnich mer pripocitavame k pomerne cene 1- za strihani). V sekci metráž na pleny naleznete látky na pleny, pul a například i sadu ušij si plenku. Stredne hrubý flís - má výbornú savosť, jemný na dotyk.


Ideálny na výrobu plienok ako.

Bambus je prirodzene antiseptický a má výborné savé vlastnosti, je veľmi vhodný pre malé deti a alergikov. Látky, ktoré sú z neho vyrobené, sú jedny z nejjemnejších. Vám objednaný materiál nastrihali. Na pohľad aj dotyk podobná bambusovému českému flísu – takže je jemná, dostatočne hrubá a výborne savá – vhodná na plienky, vkladačky. Je to nová látka, zatiaľ sa ukazuje, že bude kvalitná ako český bambusový flís – budeme . Bambusový úplet teplákovina s konopím - výplněk - látka - metráž.


Chlupatý rub trochu připomíná hebký fleece.

Prodam metraz nevyuziteho ceskeho bambusoveho flisu, jedna se o zbytek latky v celku. Sila jsem z ni vkladacky do latkovek, z jedne strany pocesana, druha strana hladka, vyborne saje. Certifikace latky pro alergiky a deti do 3let.


Rozmer zbytku latky 190×150 . Froté s bambusovým vláknem počesané růžové, vhodné na ručníky, župany. Nájdete tu aj vzorované fleece s detským motívom jednofarebné aj vzorované. Flís je vyrobený zo 1 Poylesteru.


Tovar máme skladom a pravidelne doplňujeme chýbajúce. Když jsem se pídila o informacích o látkových plenách, opakovaně jsem se dočítala, že nejlépe saje bambusový flís. Lidi si koupí metráž a doma si to ušijí (nemám vyzkoušeno). Na ty pleny z ebay mě tenkrát nalákal tento článek. Bohuzel jejich cenovou politiku.


Právě tu mám konopnobambusovou metráž a budu muset něco našít, protože žížala v noci HODNĚ pije a odmítá se nechat přebalit. Jinak přebaluju do doma šitých. Májo, díky za zkušenost :) Čtverce jsou určitě taky super, já se u nich bála malé savosti, přecejen už mám velké batole, které toho taky hodně načůrá :) Takže si kupuju metráž - bambusový nevo bambusovo-konopný flís - a šiju si z něj ultrasavé vkládačky.


Zateplená textilie s nízkým vlasovým povrchem.

Fleece v metráži se používá k výrobě mikin, vest, měkkých bund. Jako dotyková vrstva na látkové ubrousky, vhodný i jako podšívková vrstva do oblečení. Po prvním vysrážení se srazí už jen minimálně. Není tak savý jako bambusový flís , ale za to rychleji schne.


Hodí se na mikyny či tepláky pro malé i velké nebo jako vnitřní zateplovací vrstva počesanou , chlupatou. Profold bambusový V(vrstvy) und viele weitere Modelle auf BambiRoxy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.