Vinoteka praha 9

Vinárny a vinotéky Praha 9. Nacházíte se na stránce s přehledem vinoték a vináren v Praze 9. Přehled vináren a vinoték Zobrazit na mapě . Prodej kvalitních moravských a českých vín. Vizuál není k dispozici .

Podoblast: Mělnická Okres: Hlavní město Praha Kraj: Hlavní město Praha. Vinotéka Vinařství U Kapličky. Powered by Pinboard Theme by One Designs and WordPress. Vážení zákazníci, vítáme Vás v naší vinotéce na Proseku.


Připravili jsme pro Vás široký sortiment vín, nejen z Vinařství U Kapličky. Vybíráme pro Vás kvalitní vína ze zahraniční i Moravy, která nesou ocenění z prestižních soutěží, jenž jsou posuzovány, profesionálními . Nabízíme rozlévaná sudová a lahvová vína hlavně z Moravy, ale také z některých světových oblastí a občerstvení k vínu.

Samozřejmostí je také prodej vín přes ulici. Naleznete nás na adrese Tauferova Praha - Kbely. Odborně proškolená obsluha Vám ráda poradí při výběru našich moravských nebo zahraničních vín, lahvových či sudových. Dárky a dárková balení . Firemní vinotéka a vzorkovna s posezením. Naši vinotéku naleznete v lokalitě Praha – Černý Most na terase mezi dvěma výstupy trasy metra „B“ při příjezdu z centra.


K prodeji nabízíme sudová i lahvová vína vlastní produkce, zahraniční vína a sekty. Nechybí doplňkový sortiment someliérských potřeb a dárková balení vín. Přivítá Vás rodinné a příjemné prostředí, milá obsluha, praskání dříví v krbu, domácí kuchyně, kvalitní a vyzkoušené, nešizené produkty, skvělé pivo a víno a ostatní pitivo. Byli bychom rádi, kdyby jste tvář naší vinárny tvořili i Vy . Galadegustace medailových vín Prague Wine Trophy. Více informací o počasí v Praha.


Zajišťuje Weather Underground. Kritérium seřazení: Pořadí. Vyrábíme víno a pěstujeme révu vinnou ve vinařských obcích Moravská Nová Ves a Prušánky se starou vinohradnickou horou Nechory, kde se nachází více jak 4sklepů s těmi nejlepšími víny.


Svěží víno s jemným aroma, odrůdově velmi charakteristické.

Tramín červený ( Morava) polosuché, 1Kč. V chuti nalezeneme med a zralé rozinky. Má oranžově zlatavou barvu. Veltínské zelené (Morava) suché, 2Kč.


Pondělí - Neděle: :- 21:00 . ZDARMA osobní odběr Vaší objednávky na kterékoli prodejně v ČR! Otevírací doba a adresy . Adresa prodejny a kontakt. Proto na této stránce budeme postupně uveřejňovat dobré vinotéky a restaurace, kde najdete nejen chutné jídlo, ale můžete si k němu dát i naše vína. Našli jste dobrou vinotéku či. Naše vinotéka a Vinný bar v Zaječí - Vinařství Vajbar.


Letov, Beranových 6 Praha , Letňany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.