Víčko oleje felicia

KODA 10FAVORIT, FELICIA ,FABIA,OCTAVIA-TĚSNÍCÍ GUMA UZÁVĚRU HRDLA OLEJE. Když ho sundáš (kryt), koukne na tebe víko hlavy, které je úplně stejné jako s Felicie, tudíž pasuje i Felicia víčko , které výrobce lepící páskou přilepí z. Jinak nekdo se ptal, auto ma najeto cca 103. Materiál: NBR (Nitril-Butadien-Kautschuk).


Dobrý den, furt jsem slyšel nějaký divný zvuky pod kapotou, a když jsem jí otevřel tak mi poskakuje víčko , tam kde se doplňuje olej. Popřípadě chci se zeptat jestli stačí koupit těsnění nebo raději celé víčko ?

Zdravím,dnes sem i stala taková divná věc. Po nastartování najednou z pod kapoty rána a po otevření kapoty jsem zjistil že mi vystřelilo víčko od oleje. Když nákup neklapne, vrátíme vám peníze zpět včetně poštovného.


Doba dodání (od obdržení platby). Těsnění víčka oleje Favorit, Felicia. Ke zboží dostanete doklad. Poštovné platíte jen jedno, dle množství a hmotnosti objednaného zboží!


Aukro vás ochrání, nakupujte bez obav.

Sortiment Náhradní díly dle vozů Škoda . Víčka oleje , měrky oleje. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Rychlé doručení a nízké ceny.


Se zdravým těsněním pod hlavou a odvětráváním to úplně normální jistě není, teda pokud neleju místo oleje sračky a nejezdím trasy kratší než dva . Felicia -ložisko hurního uložení tlumiče Kč , Hodonín Škoda Felicia - ložisko hurního uložení tlumiče Prodám ložisko horního uložení tlumiče na Škodu Felicii. Skoda Fabia, Felicia - víčko oleje motoru Kč , Praha Skoda Fabia, Felicia - víčko oleje motoru Skoda Fabia, Felicia -nové víčko motoru pro nalévání oleje. V našem internetovém obchodě si můžete koupit levné Osobni automobily hřídele a mnoho dalšího. KODA FELICIA I pick-up (6UF, 6U7) 1. SKODA FELICIA II (6U1) 1. Sejmeme víčko a raménko rozdělovače. OntrOla tlOušťky brzdOVéhO OblOžení brzdové obložení . Kontrolujete hladinu oleje v motoru?


Nejen jeho nedostatek, ale i přebytek může způsobit velmi vážné následky. Domněnka, že moderní motory olej nespotřebovávají, je omyl. S růstem jejich výkonů, a tedy se stále větším mechanickým namáháním oleje v motoru ubývá.


Jeho nedostatek může mít . Je to jedna z nejčastějších a nejvíce obávaných mechanických závad motorů.

Samo těsnění nebývá drahé, jeho výměna je ale náročná a nákladná. Když člověk kupuje ojeté auto, otvírá víčko doplňování oleje a dívá se do chladicí kapaliny. V prvním hledá „bílou kávu”, majonéze podobnou hmotu na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.