Platební brána

Platební brána GoPay umožnuje dokončit platbu přímo na vašem webu. Díky tomu získáte víc spokojených zákazníků i dokončených objednávek. Přijímejte on-line platby kartou ještě dnes. Bez programování a zbytečných průtahů. Od přijímání plateb kartami ve vašem eshopu vás dělí pouhé tři kroky.


Dokumentace a API online.

Nahlédnout do dokumentace na GitHubu a vyzkoušet si integraci může váš technický tým ihned. Bez jakýchkoli smluv můžete hned začít programovat. Platby kartou i bankovní tlačítka pro online platby za. Nejširší nabídka platebních metod.


Dobírka už dávno není nejpoužívanější způsob placení za zboží v českých e- shopech. Na popularitě totiž nabírají online platební metody, pomocí kterých můžete objednávku uhradit téměř okamžitě z prostředí vašeho online bankovnictví. Seznamte se s moderními online platebními bránami.


Akceptace platebních karet - Platební terminály a platební brána od Fio banky. V poslední době jsem domlouval i implementoval platební brány , jednu od ČSOB a druhou od GoPay.

Jak probíhala komunikace, která brána je výhodnější a co jejich implementace? Porovnání platebních bran i jejich implementace. Na výběr je velké množství platebních bran, já ale popíšu ty, se kterými . ThePay je bezpečná platební brána , která technicky zajišťuje provedení plateb přes různé platební systémy. Martin Korman, Slevomat GP webpay jsme zvolili zejména s ohledem na pohodlí zákazníků. Funkce opakovaných plateb dělá nákup mnohem snažší a pomáhá výrazně zvýšit konverze.


Omlouváme se, platební brána MetLife je v současné době mimo provoz. Společnost Merchant Acquaring Česká Spořitelna, a. Tento nový proces řešení platební brány musí být společností MetLife certifikován dle mezinárodních . Chcete zaplatit pojistné? Nejdřív od Vás ale budeme potřebovat zadat pár údajů, abychom dohledali Vaši smlouvu a platební informace. Globální platební řešení. Jste mezinárodně působíci společnost?


S PayU vám stačí jediná implementace a oslovíte tak až miliardy potenciálních zákazníků. Image of documents and magnifying glass . Začínající e-shop je při žádosti o možnost platby kartou lustrován bankami. Více se o tom dočtete v článku Zakládáte e-shop?


O platebních kartách si nechte jen zdát. Zaměřili jsme se proto na platební brány , abychom zjistili jaká je situace u nich.

Vypadá to, že tato možnost je otevřená téměř každému. V dohledné době bude web UHK realizovat svoji platební bránu pro potřeby veškerých platebních záležitostí. At už se jedná o konference, položky budoucího eshopu nebo různé kurzy a další nabídku všech placených aktivit UHK – jsme rádi, že se podařilo najít po dlouhé době nejen technické, ale i . Lze ji implementovat do nových i stávajících e-shopů. Umožní vašim klientům platit platební kartou přímo na webfaktuře. Umožňuje opakovaně a bez další aktivity . Kromě platby kartou mají díky integraci s GoPay k dispozici převod na účet a další metody.


Po zaplacení faktury dojde k automatickému spárování platby s fakturou a informace o zaplacení se zobrazí i na přehledu událostí. Neustále pro vás rozšiřujeme možnosti našeho eshopového řešení. Proto jsme implementovali unikátní českou Garanční platební bránu VIKIPID (oficiální stránky zde).


Ukážeme si, jak novou platební bránu zprovoznit. Pokračování… Unikátní Garanční platební brána VIKIPI již nyní na Webareal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.