Chladnička bazar brno

Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Lednice bazar v Brně na Sbazar. Kč , Šlapanice Chladnička s mrazákem Whirlpool Chladnička s mrazákem Whirlpool, plně funkční, energetická třída A. Rozměry: 65x75cm, výška 150cm. Zatím je stále v provozu (uskladnění řezaných květin), takže je možné si ji prohlédnout na místě v chodu.


Vejdou se do ní přepravky. Ledničky, chladničky - Brno - město, inzerce.

Kompresory z ledničky a mrazáku plně funkční v bezvadném st. Saladeta - chladící stůl. Internetový bazar , inzeráty, inzerce zdarma. Chladničky a mrazáky- 3inzerátů. Prodám lednici Calex s horním mrazícím boxem.


Nabídka lednic, kombinovaných lednic s mražákem, repasovaných zařízení, kempingových lednic naleznete na inzertním serveru ANNONCE v kategorii Lednice. Bazar chladniček, bazar mrazáků. Prodej nové, bazarové chladničky eletrolux, kombinované chladničky , americké lednice, chladničky Zanussi, Gorenje, Wirpool a další.

Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levnou chladničku, levný mrazák. Mrazák, prosklené víko, velký. Posunout inzerát Přidat do oblíbených . Chladservis nabízí prodej od ledniček přes pračky až po sporáky, za příznivé ceny. To vše s vlastním servisem v Brně. Humibox nabízí luxusní chladničky na víno, které vynikají svou kvalitou a designem.


Kupte si rozbalené nebo vrácené zboží z našeho bazaru ! V nabídce naleznete zboží všech kategorií – od spotřebičů do domácnosti, přes TV či IT vychytávky až po sportovní a dětské zboží. Na veškeré bazarové zboží se vztahuje standardní dvouletá záruka. Prodej bílé techniky, repasovaná bílá technika, bazar Praha. Nemáte peníze na nové zařízení?


Nezoufejte, máme pro vás řešení! Navštivte náš bazar bílé techniky a ihned si můžete odvézt cokoliv z naší široké nabídky repasovaného zboží: ledničky, mrazáky . Výkup, prodej a komisní prodej: carvingové lyže, lyžáky, lyžařské hole, brýle, snowboardy, běžky, brusle, . Předchozí majitel produkt používal, ale navrácen byl ve velmi dobrém stavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.