Sporak ariston manual

Search: sporak ariston c in our database for free. Sporák se sklokeramickou deskou. Návod k instalaci a obsluze.


Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste si zakoupil výrobek společnosti. Při vybírání přístroje pečlivě zvažte, jaké činnosti a funkce od přístroje požadujete. To, že výrobek nevyhovuje Vaším pozdějším nárokům, nemůže být důvodem .

Připojení elektrického napájení. Přizpůsobení různým typům plynu. Tabulka specifikací hořáků a trysek. Z tohoto důvodu může dojít k situaci, že některé funkce, ovládací prvky a příslušenství nejsou určeny pro Váš výrobek. Kombinovaný sporák s troubou.


Nenachází se manuál který hledáte na této stránce? Prosím, dejte nám vědět pomocí stránky žádost o manuál. Do you notice any spark when you attempt to ignite the hob?

In any event, put a pan above the burner and try igniting the hob. For medium to large burners, turn power to . Vše je citlivě provedeno, moderní vybavení respektuje fakt, že jde o chalupu. Automatická pračka HOTPOINT- ARISTON. Beépítés és használat sporák instalace a pou ití. Manuál se také zabývá řešením nejčastějších problémů a jejich odstraněním.


Podrobněji to popisuje servisní manuál , který . Ariston Serv- ice Centre. Manual de instrues do furby. If you have had a scooter stolen, please post any.


Umiestnenie a vyrovnanie do vodorovnej polohy. Pripojenie k rozvodu plynu. Prispôsobenie rôznym druhom plynu. Tabuľka s údajmi horáku a trysiek.


Summary of Contents of user manual for Indesit K 3CE. Cooker with electric oven and ceramic hob Instructions for installation and use Cocina con horno eléctrico y . Mám ju len mesiace a doteraz fungovala bezproblémovo.

Potom mi len napustila vodu (odpočítavanie času bežalo), ale bubon sa netočil. Po cca minútach vodu vyčerpala, rozsvietili sa všetky kontrolky a zobrazila sa porucha F1. Keďže je v záruke, zavolala som servis.


Popis zariadenia-Ovládací panel,5. Operating Instructions ,1. Pod varnou doskou nesmie byť umiestnená chladnička, umývačka, sporák bez ventilácie ani pračka. Ak bola varná doska nainštalovaná nad zásuvku, kovové predmety nachádzajúce sa v zásuvkovom priestore by vplyvom cirkulácie vzduchu pochádzajúceho z ventilácie varnej dosky mohli dosiahnuť vysoké teploty, a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.