Pokladna

Report another image Please report the offensive image. Substantivum, singulár, plurál. PoS, z angličtiny Point of Sale, místo . Zastupuje (v případě nepřítomnosti pokladní):.


Pondělí, 9:– 12:0 14:– 16:00.

Pokladní hodiny v době vánočních svátků. Ve výplatní den je pokladna otevřena od 12:do 16:hodin. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. ZAVŘENO (vstupenky je možné zakoupit v Městském informačním centru proti radnici) úterý - pátek: 12.


Hotovostní vklad nad objem 500. Kč je nezbytné hlásit alespoň pracovní den předem. Klienti s větším počtem žádostí než kusů, budou odbaveni nejpozději .

EET - pouze zadávání částek bez položek. Jsou-li k dispozici vstupenky, zobrazí se na našich stránkách v sekci program aktivní odkaz. Pro správný tisk účtenek je zapotřebí mít termotiskárnu s šířkou tisku nebo 80mm. Spojení online a offline prodeje je logickým krokem pro velkou část obchodníků.


Moderní divadlo v centru Prahy. Divadlo Broadway je vybaveno nejnovější špičkovou zvukovou a světelnou technikou, která byla vybrána a osazena tak, aby vyhovovala nejen potřebám muzikálů. Absolventské stáže na UTB.


Podívejte se do kuchyně, zjistěte vše o našem jídle a poznejte, co obnáší práce v McDonald's. Eva Jiřičná: schodiště, která probíhá v galerii FMK v novém . Republiky Praha Tel. Sobota - Neděle a státní svátky: 12: - 15:a 15:- 20:00. Pokud se v sobotu, neděli či o svátcích nekoná večerní představení, je otevřeno pouze do hodin! Adresa pokladny: Jungmannova 9 . Nepotřebuje k provozu tiskárnu a funguje na jakémkoliv zařízení, které zrovna máte po ruce.


Nemáme tisíce funkcí ve kterých se ztratíte.

Malá pokladna je jednoduchá v dobrém slova smyslu. Otevírací doba pondělí–pátek 10–a vždy hodiny před začátkem představení. V pokladně Divadla Archa přijímáme většinu typů platebních karet a poukázky společnosti Sodexho .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.