Pivní láhve

Pivní láhev je nádoba určená na dlouhodobé skladování piva. Obvykle je vyráběná z barevného skla nebo plastu (zpravidla na bázi polyethylentereftalátu, PET), některé pivovary užívají i hliníkové pivní lahve. Některé typy lahví byly navrženy speciálně pro použití na pivo, jiné se používají i na jiné nápoje či tekutiny. Není nad to si dát domácí pivo z pivní láhve.


Aby se vám to povedlo, vyberte si u nás láhve na pivo a objednejte si je domů.

Stránky sběratele starých lahví od piva, sodovek a dále reklamních cedulí, pohlednic, vybavení hospod a dalších historických artefaktů. Sběratelské členění starých pivních lahví, lité nápisy, tištěné nápisy, leptané nápisy, ukázky různých typů lahví. Láhve ze sbírky MK, unikáty, zajímavosti. Láhve tehdy byly na půdách a ve stodolách v opravdu velkém množství v každém druhém domě, řekl příbramský sběratel Jiří Drvola. Jeho sbírka je dokonce zapsaná v oficiální knize rekordů jako . Jaká je ale vlastně historie pivních lahví ví ovšem málokdo.


Dnešní článek se to pokusí změnit.

Ač by se mohlo zdá, že se budeme věnovat všem druhům pivních lahví, není tomu tak zcela. PET láhve na pivo totiž zmíníme jen okrajově. Každý ze sedmnácti úspěšných dražitelů získá vedle lahve ještě pozvání k návštěvě plzeňského pivovaru. Pod vedením sládka Václava Berky si prohlédne pivovar a bude mít možnost ochutnat pivo přímo z ležáckých sudů.


Výtěžek aukce půjde na konto Centra Paraple, které za něj nakoupí speciální polohovací lůžka s. Prodám sběratelům tyto dvě staré pivní LAHVE od Hliníka z Humpolce. Tedy dvě velké litrovky hnědé sklo,různé odstíny,nápis pouze - Humpolec. Cenu nabídněte pouze na e-mail.


Telefonní číslo je neplatné kvůli komerčnímu obtěžování. V našem e-shopu vám nabízíme sortiment, který vám umožní zlepšit a zjednodušit péči o vaše mazlíčky. Součástí nabídky bude i zajímavé zboží, které se na našem trhu dosud nenabízí nebo je těžko k sehnání.


Základním sortimentem budou pomůcky pro péči o nemocná a handicapovaná zvířata, sortiment veterinárních . Pro další rozšiřování této sbírky koupím staré pivní lahve s nápisy, přičemž nabízím odkup. Německý název Nordrhein-Westfalen dal tomuto typu lahve označení. Marketingoví manažeři německých velkopivovarů tehdy usoudili, že dosud využíváná láhev .

Výčepní zařízení SET PYGMY 2 CO ventil, naražeč Bajonet, LINDR ( Pivní chlazení, výčep stolní Lindr PYGMY na láhve CO s redukčním ventilem a bajonetovým narážečem). V Česku se dražily pivní láhve na charitu. Výtěžek z třetího ročníku předvánoční aukce deseti unikátních láhví Pilsner Urquell převzali v pražském Tančícím domě z rukou Plzeňského Prazdroje ředitelka Centra . Pivovarnické muzeum v Kašperských horách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.