Paletové regály proman

Paletové regály pro různé typy palet od společnosti PROMAN odvádí každodenní tvrdou práci ve stovkách skladů po celé Evropě. Stovky realizací po celé ČR i ve světě. Moderní prověřené a řešení skladu.


Naši významní zákazníci. Paletové regály slouží k účelnému využití skladového prostoru, zvyšují kapacitu úložných míst ve skladech a přispíváji k přehlednosti uloženého materiálu a zboží.

Konstrukce regálů je určena jak pro instalaci do vnitřního prostředí budov, tak i do venkovního prostředí. Paletový regál je navržen jako samonosná konstrukce. Systém vhodn˘ pro v‰echny druhy palet, pro rŰzné nosnosti. Chrudim - kompletní řešení skladovacích potřeb. Paletové , policové a konzolové regály , doplňky a příslušenství.


Jedná se o velmi kvalitní, klasický dnešní regál firmy Proman , ve výborném stavu. Klasické paletové regály za ceny nových regálů, vhodné na euro palety, nebo na gitterboxy s rošty a pod.

Paletové regály mají jednoduchou stavebnicovou konstrukci a variabilitu pro skladování palet ve velkých i malých skladových prostorách. Konstrukce těchto regálů jsou vyrobeny tak, aby splňovaly náročné podmínky dle norem EU. Nabízíme regály a regálové systémy pro Váš sklad. Dodáváme paletové , policové, vjezdné a průjezdné, spádové, konzolové a pojízdné regály , skladové ocelové plošiny, přepravky.


Zajistíme návrh, dodávku a montáž zařízení skladů, archivů, dílen. Provozujeme také on-line obchod s regály. Proman Chrudim, kontakt, regály, konzolové regály, skladové plošiny, ocelové skladové plošiny, policové regály, lehké policové regály, police, regály, paletové regály , vjezdné paletové regály , spádové paletové regály , regálové systémy, pojízdné regály, příslušenství regálů, regálové systémy, Východní Čechy, Pardubický . Na základě poptávky jsme schopni vyřešit i nadstandardní požadavky ze stran našich zákazníků, a to . Prodám kovové regály s velkou nosností. Dodáváme regály paletové , policové, vjezdné a průjezdné, spádové, konzolové, pojízdné, skladové ocelové plošiny, přepravky.


Regály a regálové systémy pro Váš sklad. Peřina, obchodní zástup- ce firmy PROMAN , uvádí, že oproti navrhování regálů do již postavených skladů, kte- ré jsou rozměrově dané, je u nového skladu možné po dohodě s projektanty stavby rozměry částečně přizpůsobit. Ovlivnit je možné umístění vrat nebo například rozteče sloupů haly, což může mít významný . Pro společnost MOL Logistic s. Jednalo se hlavně o paletové regály PROMAN.

Sudy, role, svazky plechů a desek se ukládají na speciální příčníky. Drobný materiál a krabice se ukládají na podlážku buňky. Podlážka je zhotovena z . Možnosť kúpiť nadbytočné skladové použité regále, zariadenia, paletové vozíky a skladovú techniku. V dnešní době firma PROMAN s. Paletové a policové regály mohou být pojízdné, nepojízdné a spádové.


Navíc paletové regály mohou být vjezdné. Typ regálů se volí podle účelu, ke kterému budou používány. Jak vypovídá název, paletové regály slouží pro . Regálové systémy pro skladové prostory - regály paletové , policové, pojízdné, konzolové, ocelové plošiny, přepravky, palety.


Návrh, dodávka a montáž zařízení skladů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.