Masážní podložka chodidel

Náš e-hop zdravotní potřeby nabízí rehabilitační pomůcky,jako jsou balony, balony,čočky, ježky, míče Overbaly, Fit-sity,nestabilní úseče, nafukovací skákací zvířátka, iplikátory, masážní pomůcky, cvičební gumy a různé rehabilitační podložky. Podložka určená k jemné masáži chodidel. Masáží podpoříte imunitní systém,.


Odkazy na odborné recenze. Masážní podložka inSPORTline Uossia je určena k masáži akupresurních bodů umí. Kompletní informace k výběru.

Balení masážní podložky inSPORTline obsahuje kusy. Kupte u nás jednu z masážních podložek , které budete používat k stimulaci akupresurních bodů na plosce chodidel. Ovlivníte tak funkci důležitých orgánů vašeho těla. Když budete chodidly pošlapávat na výstupcích, výsledky a účinky jistě brzy doceníte, např.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Díky této podložce je naprosto dostupná úplně všem a co více, tuto reflexní masáž si můžete provádět kdykoliv sami doma , nebo ve Vaší kanceláři. Tato masáž může okamžitě ulevit od akutní bolesti nebo.


Ležením na podložce ovlivníte pozitivně funkci močového systému. SJH 3Rotační akupresurní disk PinDisk Masážní pomůcky Ostatní .

Masážní přístroje na nohy, pro cvičení jógy, akupresurní podložky a řada dalších masážních pomůcek, které vás příjemně uvolní, to vše najdete v následující kategorii. Masáž je příjemnou relaxační technikou, která zbaví vaše tělo ztuhlosti. Zároveň působí pozitivně také na psychiku. Nabízíme masážní pomůcky, kterými se . Je možné ji použít nejen v saunách.


Reflexní masáž chodidel na podporu prokrvení== Reflexní zóny na nohou jsou propojeny s jednotlivými tělesnými orgány. Správná stimulace může podpořit prokrvení a látkovou výměnu a zlepšit zdravotní stav. S touto podložkou pro reflexní masáž chodidel si tuto stimulaci reflexních zón můžete provést snadno sami.


Rozměry: 5x27xcm . Masážní přístroj na nohy, do velikosti chodidla 30cm, funkce, integrovaných magnetů, uklidňující infračervené světlo, příslušenství na pedikúru - nástavce, lze použít pro suché masáže. Povrch podložky má středně . Protiskluzové podložky zamezí pohyb při masáži. Akupresurní masážní roler mini je určen pro účinnou masáž celého chodidla.


Rotací na kuličkách roleru docílíte účinné stimulace akupresurních bodů na celém chodidle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.